Junior NM på ski Nybygda

To skiløpere
Olav Fugelsøy og Håkon Bæklep, begge Surnadal IL - arkivfoto.

Gode plasseringer til våre løpere

Olav Fugelsøy fikk den beste plasseringen av våre lokale løpere med en 5.plass på fredagens 15 km fri teknikk under Junior NM i Nybygda

Publisert Sist oppdatert

NM på ski for junior startet fredag med distanseløp i friteknikk - individuell start.
Av lokale løpere deltok Olav Fugelsøy på 15 km i klasse M18, og Håkon Bøklæppå 10 km i klasse M17, begge fra Surnadal IL.

Olav Fugelsøy gikk inn til en sterk 5.plass i klasse M18, vel 20 sekunder bak vinneren,  Noah Marius Olsen fra Tromsø SK.  Mats Daviknes-Andreassen fra Nittedal IL og  Torjus Magnus Harbo fra Fossum tok de siste pallplassene.

I klasse M17 gikk Håkon Bøklæp inn til en flott 11.plass. Klassen ble vunnet av Leopold Strand fra Njård, foran to løpere fra Byåsen IL,  Henrik Garmo Hov og Andreas Sundal.

Junior NM fortsetter lørdag med 10 km klassisk stil for både M17 og M18.