Equinor Norges Cup junior i Trondheim

To skiløpere
Olav Fugelsøy og Håkon Bøklep - arkivfoto

To sterke tredjeplasser av Olav Fugelsøy

I tillegg til Junior NM Sprint, ble det i helgen arrangert Equinor Norges Cup for junior i Granåsen. Av våre lokale løpere deltok Olav Fugelsøy og Håkon Bøklæp. Olav Fugelsøy kom på pallen med to imponerende tredjeplasser både lørdag og søndag. Håkon Bøklæp tok en sterk 6.plass på søndagens 10 km fellesstart.

Norges Cup for Junior i Granåsen ble arrangert over tre dager, hvor fredagens sprint var NM for junior. Lørdag og Søndag ble det arrangert Norges Cup renn med individuell start på lørdag, og fellesstarter på søndag.

Olav Fugelsøy gikk inn til en imponerende tredjeplass på 7,5 km klassisk i klasse M18 på lørdag. Klasse M18 ble vunnet av  Torjus Magnus Harbo  fra Fossum idrettforening, foran Halvor Kvennås fra Byåsen IL.
Håkon Bøklæp gikk inn til en 16. plass i klasse M17. Denne klassen ble vunnet av Leopold Strand, Njård foran  Sondre Strande Omland fra Kjelsås Il.  Andreas Sundal fra Byåsen IL tok tredjeplassen.

Søndag var det 10 km fellesstart i fristil for både M18 og M17.

Olav Fugelsøy tok igjen en råsterk tredjeplass i M18, kun 1.3 sekunder bak Noah Marius Olsen, Tromsø SK som vant. Halvor Kvennås, Byåsen IL, tok andreplassen.

I klasse M17 tok Håkon Bøklæp en flott 6.plass, kun 7,6 sekunder bak vinneren Leopold Strand fra Njård. Henrik Garmo Hov og Andreas Sundal, begge Byåsen Il, tok hhv. andre og tredjeplass på distansen.