Junior-NM:

Mali Eidnes Bakken

Eidnes Bakken og Løfald imponerte i junior-NM

Publisert Sist oppdatert

19-åringen Mali Eidnes Baken fulgte opp fredagens gode prestasjon i friteknikk, med å gå inn til 10. plass på lørdagens 5 km klassisk.

Rindalingen kom i mål 40,3 sekunder bak vinneren Anna Heggen fra Svea Skilag. 131 utøvere stilte til start i klassen K1920. Jøri Vatten fra Surnadal IL ble nr 39, mens klubbvenninne Hedda Aasbø ble nummer 56.

Herrene gikk 10 km klassisk, og i klassen M17 ble Håvard Vatten fra SurnadaL IL nummer 94. 131 utøvere stilte til start.

Erik Løfald fra Rindal IL gikk et meget godt løp i 10 km klassisk, og endte på en imponerende 18. plass av hele 201 startende. Løfald kom i mål 1:06.3 bak vinneren Henrik Kvennås fra Byåsen IL.

Junior-NM avsluttes med kretsstafett søndag. Mali skal representere Sør-Trøndelags førstelag. Det er i skrivende stund ikke klart om Løfald får plass på Sør-Trøndelags andrelag.