En mann med solbriller mellom to eldre personer. Alle tre sitter på en benk.
Johan Røen (101) og Jenny Elshaug (101 i dag, torsdag) kjente igjen musikken Tore Halvorsen fremførte. Vokalisten hadde god tid til å ta en hyggelig prat med de to etter konserten.

Tore fikk publikum fra 0-101 år

Tidligere frontfigur og vokalist i Ole Ivars, Tore Halvorsen skapte feststemning for rundt 160 tilskuere da han gjestet Igltjønna onsdag. Både firbente, små og store barn, ungdommer, voksne og godt voksne var representert blant publikum. Det ble en trivelig opplevelse for de fremmøtte ved den vakre tjønna i Rindal.

Publisert Sist oppdatert

Svarte til forventningene

Det var invitert til en av Rindal sanitetsforening og Rindal Frivvilligsentral sine kløverturer, etterfulgt av konsert med Tore Halvorsen som startet klokken 12.00 onsdag. Konserten var sponset av Den kulturelle spaserstokken.

"Konserten foregår på utesecena, og det er spådd opphold og fint vær så det lover godt for en fin musikalsk hyggestund på tjønna", stod det i annonsen. Det svarte til forventningene. Det var både oppholdsvær og det ble en veldig fin musikalsk hyggestund. Noen lekte på lekeplassen med gravemaskinene og andre husket mens alle benker var fyllt opp med folk under konserten som gav en ekstra bra stemning på det allerede skjønne stedet.

Benker, lekeplass, masse folk, en mann på en utescene.

God blanding

Tore var veldig fornøyd med konserten han hadde høsten 2022 på eldresenteret og takket for sist.

–Det var en kjempehyggelig opplevelse, smilte han.

Onsdag på utescena på Igltjønna åpnet Halvorsen konserten med "Are You Lonesome Tonight" med mange lyttende publikum i oppholdsvær.

Vokalisten har en bakgrunn med blant annet 30 år som frontfigur og vokalist i Ole Ivars. Når han opptrer alene får han i tillegg til Ole Ivars-sanger synge flere sanger han brenner for.

Tore mimret tilbake og fortalte om den gangen datra hans ble fødd mens han var i Surnadal. Den kvelden spilte han til dans på Surnadal hotell.

Onsdag ble det en blanding av blant annet danselåter og countrymusikk, og vi fikk selvfølgelig mange kjente, kjære Ole Ivars-sanger.

Tilskuerne fikk høre sanger som "Alle har sin egen stjerne", "En får væra som en er'" og "Nei, så tjukk du har blitt". Tore avrundet konserten for et stående publikum med allsang i refrenget under "Jag trodde änglarna fanns".

En mann på en utescene. Stort sjakkspill foran.
Benker, lekeplass, masse folk.
Benker, masse folk, en mann på en utescene med et stort sjakkspill foran.

Masse folk, masse bakels

Tjønnakiosken hadde forberedt seg på masse folk, og hadde stekt ekstra mange bakelsrundinger for anledningen. Selv med mye ekstra, kom det så veldig mange fler besøkende enn forventet at de ble tomme for vafler, og de måtte hjem å hente ekstra utstyr til kaffekokingen. Med andre ord kan man vel si at Tore spilte for en fullsatt sal på utescenen på tjønna hvor det ble hentet ekstra stoler da benkene ikke hadde nok sitteplasser.

Det var veldig god stemning, og det så ut som publikum storkoste seg under hele arrangementet. Og etter konserten tok Tore seg veldig god tid til publikum, fra barn til godt voksne. Øverst ser vi vokalisten sitte og snakke med Johan som ble 101 år i februar og Jenny som fyller 101 i dag torsdag.

To jenter i en kiosk.
Anne Bolme Nonstad og Oda Løfald (begge 14) jobbet på som bare det med salg av bakels og kaffe til en stor skokk med folk på tjønna onsdag.
Stort sjakkspill, tjern, benker og masse folk.
Lekeplass, tjern, benker og masse folk.
Powered by Labrador CMS