Generasjonsskifte i revymiljøet:

Olav Mogstad og Jannicke Valstad Stenberg.

Olav Mogstad og Jannicke Valstad Stenberg.

Inviterer til skrivekickoff - vi vil gjerne ha flere med på laget

Revygjengen i Svarrabærje Teaterlag er godt fornøyde med rekrutteringen de fikk til forrige revy, og ønsker nå å "smi jernet mens det enda er varmt". De inviterer derfor alle som er nysgjerrige på revy til skrivekickoff 20. mai, og som aktører til ny revy planlagt til høsten.

Publisert

Øvingsansvarlig Olav Mogstad og ungdomsrepresentant Jannicke Valstad Stenberg er begge ferske styremedlemmer, og var med på sin første Svarrabærjerevy i mars.

De ble medlemmer av styret i Svarrabærje Teaterlag etter årsmøtet 2022, og er en del av et generasjonsskifte innad i teaterlaget, der flere av de nye medlemmene er av yngre garde.

- Jeg synes det er veldig positivt å se så mange nye, unge talenter i teaterlaget, sier Olav, og mener de nye aktørene er med å bidrar til en ny giv i gruppa.

Skrivekickoff rett rundt hjørnet

Olav og Jannicke, i tillegg til resten av teaterlaget, vil gjerne at den positive veksten og utviklingen i teaterlaget fortsetter, og inviterer til skrivekickoff den 20. mai kl. 18.00 på hotellet. Her skal planleggingen av en kommende revy starte.

- Vi oppfordrer alle som ønsker å være med på revy, enten som skribenter, skuespillere eller scenearbeidere til å stille til kickoff, sier Olav.

Jannicke forsikrer om at alle nye ansikter som stiller vil bli godt mottatt, og at ingen skal bli satt til å gjøre noe de ikke er komfortable med, om de skulle ønske å være med i teaterlaget.

Skriveverkstedet er første skritt mot ny revy som er planlagt til høsten, den 27. - 28. og 29. oktober.

Skrivearbeidet er en viktig del av prosessen, og Olav og Jannicke håper å se mange nye og kjente fjes på kickoff den 20. mai.

- Vi vil gjerne ha flere med på laget, sier Jannicke.

Powered by Labrador CMS