Sangkoret Tormod

Sangkor
Sangkoret Tormod med sin dirigent Bjørn Vevang (foran)

Starter pop- og vise prosjekt på nyåret

Publisert Sist oppdatert

Vikardirigent med "Korkløe"

Da Sangkoret Tomod sin faste dirigent ble sykemeldt i sommer, tok leder Kjersti Bolme kontakt med Bjørn Vevang i håp om at han var interessert i å vikariere som dirigent.  Bjørn hadde da trappet ned korvirksomheten etter å drevet med korvirksomhet i 20 år, med 5 kor på det meste, og hadde det siste året ikke drevet noen korvirksomhet i det hele tatt. Da Kjersti tok kontakt, kjente han "Korkløen" vende tilbake , og svarte til Kjersti sin store overraskelse kontant ja, og Bjørn har nå dirigert koret i høst og på førjulsvinteren!

Pop- og visesanger

Nå starter Sangkoret Tormod et helt spesielt prosjekt med oppstart rett over nyttår. Koret skal øve ut april og ender opp med konserter siste uka i april; 22.april i Rindal og 25.april i Surnadal. 

- På nyåret starter vi på "scratch" med norsk pop- og visesang, sier Bjørn. Lett førdøyelig og fengende musikk i en medley med kjente låter fra blant annet Halvdan Sivertsen, Jan Eggum og Jahn Teigen. 

Ønsker nye korister hjertelig velkommen i koret

Koret består i dag av om lag 20 medlemmer. 

- Vi har et helt unikt miljø, sier leder Kjersti Bolme og vi ønsker nye sangere hjertelig velkomne. Prosjektet gir en glimrende mulighet til å kaste seg med for å teste ut om korsang er noe for deg. Enten om du kun vil være med under prosjektet eller på fast basis. Det er helt ufarlig, fortsetter Kjersti.

Kordirigent
Sangkoret Tormod øver under ledelse av en engasjert dirigent Bjørn Vevang

- Vi har det helt fantastisk på øvingene våre, med sang og moro, kaffe og bakervarer - og ikke minst en helt prima dirigent. Bjørns favoritt er belgisk vaffel med gr^t.
Vi ønsker å rekruttere folk i  alle aldre, av alle kjønn og blant alle stemmer. Enten du har sunget i kor før eller ikke. Pop- og visesang medleyen er  lettlært, og her starter alle på samme nivå.

Kor er fart og moro

- Vi øver på onsdager, så det er bare å sette av dagene allerede nå, avslutter Kjersti og Bjørn.

Powered by Labrador CMS