Børge Ousland
Børge Ousland

Norsk Vandrefestival først ut med koronasertifikat

Som den første festivalen på Nordmøre og søndre del av Trøndelag vil Norsk Vandrefestival bruke det grønne koronasertifikatet på sine publikumsarrangement. Dette vil gjelde Bryggeritreffet, konsertene med Jo Sverre og Vamp, foredragene og festivaltapasen.

Publisert Sist oppdatert

Dette gjør vi i samarbeid med Midtnorsk Bedriftshelsetjeneste som vil ta seg av hurtigtestingen av de som ikke allerede har et gyldig sertifikat forteller daglig leder for festivalen Tom Godtland. Norsk Vandrefestival vil dermed kunne tilby flere plasser på konsertene enn om vi ikke hadde hatt muligheten til å bruke sertifikatene.

For å ha grønt koronasertifikat må du innfri på ett følgende punkter:

· Har fått din første vaksine for tre uker siden.

· Vært smittet av covid-19 i løpet av de siste seks månedene.

· Har en negativ koronatest tatt i løpet av de siste 24 timer

Koronatesting

Midtnorsk Bedriftshelsetjeneste vil etablere en egen teststasjon ved inngangen til Igltjønna som er festivalområdet. Testen tar ca. 15 min. og alle som er smittefri vil dermed motta et koronasertifikat som gjelder i 48 timer. Da kan alle som har billetter til konsertene eller foredragene ta med seg sertifikatene og billettene til festivalkontoret og bytte billettene med gyldige billettbånd.

Vi anbefaler også at flest mulig på egenhånd tar en test før de kommer på festivalen, men de som ikke har den muligheten får da gjennomført denne på festivalområdet. Testen er selvfølgelig gratis.

Ellers gjelder de til en hver tid gjeldende regler fra myndighetene.

Noen huskeregler; gjelder for hele festivalen

· Hold fortsatt 1 meter avstand.

· Hold hendende rene.

· Hold deg hjemme hvis du er syk.

Det vil være noe begrenset plass på konsertene slik at det vil være lurt å være tidlig ute med å bestille billetter til konsertene.

Børge Ousland til Norsk Vandrefestival

Etter at Aleksander Gamme ikke kunne komme på festivalen stiller en annen folkekjær eventyrer opp som foredragsholder på Norsk Vandrefestival. Børge Ousland kommer fra Oslo og har i mer enn 30 år foretatt banebrytende ekspedisjoner i Arktis og Antarktis - ekspedisjoner som tøyer grensene for det man trodde var mulig. Han gjennomførte historiens første soloekspedisjon til Nordpolen uten etterforsyninger, og han var den første som krysset

Antarktis alene. Han er også en anerkjent fotograf og har mottatt flere internasjonale priser for sine ekspedisjoner og filmer.

I 2019 gjennomførte han og Mike Horn en av de mest banebrytende ekspedisjonene i moderne tid, - over Nordpolen i mørket. Mesteparten av turen foregikk med hodelykter og de fikk raskt kjenne naturens tøffeste sider på kroppen -, skruis, farlige råker, kulde og mørke.

På denne ekspedisjonen så det lenge så det ut til at de måtte gi tapt for de ekstreme forholdene, men de ga aldri opp. Med rå gjennomføringsevne overvant de utfordringer og nådde målet etter 87 dager, to dager på overtid.

Børge inviterer deg med på en spektakulær visuell opplevelse, med fantastiske skildringer og historier fra de tallrike ekspedisjonene hans. Bli med på et dypdykk i tema som eventyrlyst, planlegging, klimaendringer, entusiasme, samarbeid, - og hvordan man klarer det umulige.

Så det er mange grunner til å bli med på årets utgave av Norsk Vandrefestival ved Igltjønna som også er en av Norges varmeste badeplasser.

Billetter finnere dere her: https://tikkio.com/organizer/1825-norsk-vandrefestival

Finn mer informasjon på hjemmesidene her: https://www.norskvandrefestival.no/

Powered by Labrador CMS