Hadde besøk av person som senere har testet positivt for covid-19:

Person som har besøkt Surnadal Sparebank testet positivt for covid-19: er i gang med å teste alle ansatte

– Vi skal være 100 prosent sikre på at det ikke er smittespredning hos oss, slik at kundene våre kan føle seg trygge mandag morgen, sier banksjef Allan Troelsen til Trollheimsporten.

Publisert Sist oppdatert

Surnadal Sparebank meldte fredag følgende i en pressemelding:

"Vi har innført føre-var- tiltak i forbindelse med en person som har besøkt banken og har testet positivt med covid19. Denne personen har bosted utenfor kommunen.

Ingen av bankens ansatte har vært i nærkontakt eller anses som nærkontakter til den smittede, men vi velger likevel å teste alle ansatte ved hovedkontoret. Dette i samarbeid med smittevernsapparatet i kommunen.

Det presiseres at risikoen for at noen er smittet anses svært liten."

Banksjef Allan Troelsen sier i en kommentar til Trollheimsporten at banken allerede fredag ettermiddag er godt i gang med å teste alle ansatte.

– Det gjør vi for å være helt sikre på at ingen ansatte er smittet. I og med at vi tester alle nå, får vi resultatene i løpet av helga. Vi skal være 100 prosent sikre på at det ikke er smittespredning hos oss, slik at kundene våre kan føle seg trygge mandag morgen.

Troelsen forteller at administrasjonen i banken har hatt tett kontakt med kommuneoverlege Bjørn Buan siden de mottok beskjed tidligere på dagen fredag.

– Vi tar vår del av dette samfunnsansvaret, og selv om det er liten sjanse for at noen hos oss er smittet, gjør vi føre-var-tiltak for å være helt sikre, sier banksjefen.