To menn på en scene. En spiller trommer, og en spiller gitar og synger.

Post-rock i Trudvang

SKUV inviterer til konsert med anmelderfavorittene i Elva isá fredag 22. september.

Elva ísa har base i Oslo men navn og medlemmer fra Isfjorden i Romsdalen. Det er et ungt band som svever høyt et sted midt i krysningspunktet mellom jazzrock, postrock, ambient- og indie-musikk, skriver SKUV i en pressemelding.

NRK P3 har beskrevet musikken deres som «deilig norsk post-rock, som nesten kan minne litt om gode gamle Kråkesølv og tidligere Urørt-vinner Sigurd Julius». Selv beskriver trioen det de holder på med som norsk post-rock, som vet alt om de introverte følelsene dine.

Tekstene dreier seg rundt eksistensielle opplevelser i det å vokse opp, og kompliserte tankerekker man aldri kommer til bunns i. Gruppa jobber kollektivt og med stor tilstedeværelse for å gi noe helt spesielt ut til publikum; med store friheter hos hver utøver i tillegg til store arrangementer og særegne låter.

Bandet består av Stian Unhjem, Magnus Falkenberg og Magnus Sefaniassen Eide, tidligere studenter ved jazzlinja på Norges musikkhøgskole i Oslo. De har allerede vært på et titalls turnéer i Norge i tillegg til en lang rekke enkeltkonserter.

Elva isá har fått glimrende anmeldelser for begge sine to siste album, og fredag blir de altså å se og høre i Surnadal, nærmere bestemt Trudvang.

Arrangørene i SKUV opplyser om at det er åpen bar og 18 års aldersgrense.

Powered by Labrador CMS