På Igltjønna Skistadion er det for lite snø til å gå på ski og for glatt til å ha vanlig barmarkstrening. Derfor ble treningen gjennomført på skøyter på isen på Igltjønna.

Skitrening på skøyteisen

Publisert

Småtroll i løypa har trening hver tirsdag imed oppmøte på Igltjønna skistadion kl. 18.00. Dette er et lekbasert breddetilbud fra Rindal IL for 1. klasse og eldre, og det er en egen gruppe for de yngste alderstrinna.

Denne tirsdagen fikk de treningsivrige barna beskjed om å møte opp med skøyter. Noen av de eldste tok turen til den oppkjørte løypa ved Helgetun for å gå på ski. På Igltjønna Skistadion er det for lite snø til å gå på ski og for glatt til å ha vanlig barmarkstrening. Derfor ble treningen gjennomført på skøyter på isen på Igltjønna.

Den yngste gruppa starta med skøyteslalom mellom kjeglene og avslutta med "ulv og lam".

Alma Landsem-Røen på skøyter i kjegleslalom-løypa
Linnea Smevoll-Svinsås runder kjegla i fin stil.
Ane Stavås, Helle Brauten skyver på Mille Øyen.
Elias Brauten skyver fart på Ola Rikstad Hauso
Ildri Grytbakk Heggem og Alma Landsem-Røen.
Gutter 12 år benyttet skitreninga til en ishockeykamp.
Elise Bakken og Anna Børset var de eneste som hadde ski på beina, de skøytet på ski sammen med Elises far, Yngve Bakken. Det var mulig på nordsida av Igltjønna, for der hadde ikke den milde vinden smeltet snøen som kom natt til søndag.
Ola Stortiset, Amanda Sellie Elshaug, Lukas S Røen spurte om bilde kom på Trollheimsporten, og det gjorde det selvfølgelig. De var ikke med på organisert aktivitet, men hadde ingen problemer med å aktiviserer seg selv.

Småtroll i løypa har hatt trening tirsdag i høst med oppmøte på Igltjønna skistadion kl. 18.00, når snøen kommer blir det aktiviteter på ski og ski-cup.

Er ditt barn interessert i å bli med kan du sjekke ut denne gruppa på Facebook for info: Rindal IL Ski - info om Rindal Sparebank Ski-cup og Småtroll i løypa https://www.facebook.com/groups/950191725113081

Powered by Labrador CMS