Maja Reitan i aksjon mot Orkanger i 2020

Første seriekamp på 100 dager for Rindal - endte med tap

Publisert

Seniorhåndballen har ligget på vent i lang tid på grunn av koronarestriksjonene. Søndag var det endelig klart for seriekamp igjen for 3. divisjonslaget til Rindal - nøyaktig 100 dager siden forrige kamp.

Søndagens motstander var Levanger 2 på bortebane, et lag som ligger helt i toppen av tabellen. Som ventet ble det tøft for rindalingene som havnet bakpå fra start. Hjemmelaget gikk raskt opp i 4 - 0 ledelse, før Gro Anita Bolme satte inn Rindals første mål i kampen. Levanger økte ledelsen sakte, men sikkert, og kunne gå til pause med ledelse 22 - 9.

Midtveis i andre omgang klarte Rindal å knappe inn forspranget til ni mål etter scoringer av Gro Anita Bolme, Maja Reitan og Malin Gåsvand Løset. Nærmere kom ikke rindalingene, som til slutt tapte kampen 36 - 18.

Gro Anita Bolme og Maja Reitan ble toppskårere for Rindal med 6 mål hver.

Levanger leder med dette tabellen med sine 17 poeng etter 10 kamper. Rindal ligger på 7. plass med 8 poeng etter ni spilte kamper.

I løpet av de neste fem ukene skal Rindal spille hele 11 seriekamper. Neste kamp er allerede i morgen, mandag. Da kommer Utleira 2 på besøk til Rindalshuset. Kampen starter kl 19.00.

Kampfakta Levanger 2 - Rindal 36 - 18 (22 - 9 )