Håndball 3. divisjon:

Arkivbilde av Gro Anita Bolme

Rindal tapte bortekampen mot Sverresborg - Gro Anita Bolme scoret 12 mål

Publisert

Det ble en målrik og jevnspilt førsteomgang i oppgjøret mellom Sverresborg 2 og Rindal i Åsheimhallen søndag ettermiddag. Lagene fulgte hverandre tett, og målene haglet inn. Rindal var ett eller to mål foran i målprotokollen de første 18 minuttene av kampen. Sverresborg gikk opp i ledelsen for første gang på stillingen 11 - 10 i det 19. spilleminutt. To minutter før slutt ledet hjemmelaget med to mål, men to kjappe scoringer av Nora Bolme Fjerstad og Gro Anita Bolme sørget for at lagene gikk til pause på stillingen 17 - 17.

Gro Anita Bolme scoret hele åtte mål før pause.

Lagene fortsatte å følge hverandre det første kvarteret av andre omgang, og da Maja Reitan utlignet til 22 - 22 var det fortsatt stor spenning i kampen. Sju minutter senere var Rindal bare ett mål bak på stillingen 26 - 25, men så overtok hjemmelaget kommandoen. Sverresborg økte ledelsen til fire mål med knappe fire minutter igjen av kampen, og vant til slutt 31 - 27.

Da lagene møtte i Rindalshuset 23. oktober i fjor, ble stillingen 23 - 23.

Sverresborg 2 klatret til 2. plass på tabellen med 17 poeng etter 13 kamper. Rindal ligger på 7. plass med 8 poeng etter 11 kamper.

Neste helg skal Rindal spille to kamper. Lørdag kommer Ranheim på besøk til Rindalshuset, og søndag tar Rindal turen til Trondheim for å møte Klæbu.

Kampfakta Sverresborg 2 - Rindal 31 - 27 ( 17 - 17 )