Seniorhåndball:

Anja Ranes og resten av Surnadal/Sunndal tapte sesongens første kamp

Uavgjort for Rindal, tap for Surnadal/Sunndal

Poengdeling i Rindalshuset

Lørdag møtte Rindals 3. divisjonslag Sverresborg 2 i Rindalshuset. Rindal startet best, og ledet 4 - 1 etter 11 minutter. Gjestene ga seg ikke uten kamp, og tre minutter før slutt gikk de opp i ledelsen på stillingen 7 - 8. Til pause ledet Sverresborg 10 - 9.

Sverresborg behold initiativet i kampen, og drøye ni minutter ut i andreomgangen var ledelsen økt til tre mål på stillingen 14 - 17. Da våknet hjemmelaget, og scoret sju mål på rappen. Kampen var snudd, og Rindal ledet plutselig 21 - 17. Da ni minutter gjenstod av kampen, var fortsatt Rindal i ledelsen med tre mål. Men gjestene hadde ikke tenkt å gi seg, og spiste opp ledelsen til Rindal. Hjemmelaget klarte ikke å sette ballen i mål flere ganger, og kampen endte med poengdeling 23 - 23.

- Vi spiller oss til gode sjanser, men sliter med å sette ballen i mål. Vi sier oss fornøyd med 23 innslupne, tar med oss de gode periodene av kampen og skal rette opp det som ikke gikk fullt så bra. Nok en gang får vi gleden av å spille foran en fullsatt tribune, dette setter vi uendelig stor pris på, skriver Rindals håndballdamer på sin facebookside.

Kampfakta Rindal - Sverresborg 2 23 - 23 ( 9 - 10 )