Rindal D3

Håndballkamp

Vant hjemmekamp og klatret tre plasser opp i tabellen

Publisert

Søndag fikk tredjedivisjonslaget besøk av Elnesvågen/Træff/Rival i Rindalshuset. Lagene hadde begge spilt fire kamper hver. Med fire poeng låg Rindal på sjetteplass på tabellen knapt over gjestene med sine tre poeng på åttendeplass.

Første omgang

Bortelaget satte inn de to første målene, men rindalsdamene viste at de ikke er noe lett bytte og scoret tre mål før gjestene fikk inn sitt neste. Det var jevnt og det stod 8-8 i 21. spilleminutt. Deretter fikk hjemmelaget tre mål på rad igjen, og rykket fra. Til pause ledet de med hele fem mål med stillingen 15-10.

Andre omgang

Rindalingene hadde kontroll. De ledet med mellom tre og seks mål under hele omgangen, og kampen endte med seier over Elnesvågen/Træff/Rival 33-29.

Hjemmelaget

Rindal D3 stilte med Maren Halgunset, Ane Vasskog, Marit Ustad Hove, Anna Vattøy Solli, Milla Skjølsvold-Aasen, Gro Anita Bolme, Frida Møkkelgård, Guri Bolme Nonstad, Mina Halgunset, Eiri Henriksdotter Blekken og Anja Søyseth.

En kjempekamp

Trener Jens Hove sier de er fornøyde med resultatet. Det var stort tempo i kampen. Maren Halgunset stod kanon i mål. De yngre melder seg på og hadde deriblant mange bra kontringer. I det store og hele var det en kjempekamp. Treneren vil spesielt trekke frem 16- og 17-åringene under dagens kamp.

Klatret oppover

Før kampen låg Rindal D3 som nummer seks på tabellen. Søndag klatret de hele tre plasser opp og ligger nå på tredjeplass.