Rindal D3

Damer i spilledrakter på to rader
Seiersjubel etter lørdagens kamp.

Firemålsseier i sesongens siste hjemmekamp

Lørdag fikk Rindal besøk av Hødd som lå rett under hjemmelaget på tabellen. Kampen kunne slå begge veier. Med godt forsvarsspill, kjappe kontringer, fart på ballen, raskt tilbake i forsvar, blokkeringer av langskudd av forsvaret og godt keeperspill sikret hjemmelaget poengene i Rindalshuset.

Publisert Sist oppdatert

Første omgang

Maren Halgunset, Guro Søyseth, Ane Vasskog, Marit Ustad Hove, Anna Vattøy Solli, Maren Mikkelsen Karlsen, Milla Skjølsvold-Aasen, Gro Anita Bolme, Frida Møkkelgård, Ine Løfald, Guri Bolme Nonstad, Mina Halgunset, Eiri Henriksdotter Blekken og Anja Søyseth var klare til kamp, og Frida satte inn det første målet for hjemmelaget to minutter uti kampen. Før halvminuttet var gått, ble det kontring for hjemmelaget, og Ane var kjapp og fulgte opp med et flott mål. Dermed var stillingen alt 2-0 til Rindal.

Hødd fikk to mål før det ble straffekast til vertslaget hvor Eiri satte ballen i mål. Hødd utlignet igjen, Marit scora på langskudd og Ane på nytt rush. Slik fortsatte det med veldig jevnt spill.

Hødd tok timeout da Frida scoret og det ble 8-6 til Rindal. Gjestene hentet seg inn igjen og ved pause hadde de ettmålsledelse over hjemmelaget med stillingen 9-10.

Andre omgang

Guro reddet første skuddet til Hødd. Det ble høyt tempo opp som resulterte til at Milla utlignet til 10-10 bare et stort minutt ut i omgangen.

Guro reddet også det andre og tredje skuddet, rindalingene hadde fart på ballen og økte ledelsen til 13-10 før de slapp inn første målet i andre omgang nesten åtte minutter ut i omgangen.

Det var jevn kjemping fra begge lag hvor de fikk fra ett til to mål før de slapp inn et.

Da Rindal scoret på rush og økte ledelsen til 18-14, tok Hødd timeout. Ut kampen scoret de annenhver gang til Mina fikk inn det siste målet i kampen. Anja blokkerte langskudd fra midtspiller og dommeren blåste av kampen med resultatet 21-17 til Rindal. Dermed kunne de glede seg over seier på hjemmebane.

Fenomenalt lag

Trollheimsporten tar en prat med Mina Halgunset etter kampen mens speaker og kampvert rydder rundt sekretæriatet. Mina forteller at de hadde forventet at det ville ble jevnt:

–Vi skjønte at det kom til å bli en jevn kamp, men vi håpet å skulle få til å vinne den siste hjemmekampen. Vi hadde egentlig bare mål om å kose oss på banen og gjøre vårt beste.

Og hun var godt fornøyd med å vinne kampen:

–Oss slurva litt. Oss har noen bra perioder og noen dårlige perioder, men mot sånne lag, så bruker vi som regel å tape da, så det er en seier å klare det, smiler hun og fortsetter:

–Og så føler jeg at hele laget bidrar veldig godt både i forsvar og angrep. Det er en grei kamp alt i alt, ikke den beste vi har spilt, men langt i fra den dårligste. Også synes jeg det er så gøytt at de yngre spillerne bidro veldig godt. Og så ble forsvaret bedre og bedre i andreomgangen slik at keeperen klarte å redde mer også som gjorde at vi fikk ganske lite mål imot.