Surnadal Golfklubb:

Tove Hilstad Garte og Geir Garte vant Hjortescramble 2021

Etter en forrykende sluttspurt med knallsterke scorer på de siste hullene avgjorde «Gartes» – dvs. ekteparet Tove Hilstad Garte og Geir Garte – årets Hjortescramble med meget solide 46 poeng. På de neste plassene kom Erling Svinvik / Øyvind Svinvik og Bjørn Schei / Kristoffer Brøske Nordvik, begge parene med 44 poeng.

Publisert Sist oppdatert

Hjortescramble er en tradisjonsrik parturnering, som i 2021 faktisk ble arrangert for 16. gang. Turneringen har også vært meget populær hvert eneste år. Hjortescramble markerer avslutningen på turneringssesongen, samtidig som navnet på turneringen sier noe om at det fra nå av er hjorten som inntar baneområdet på Surnadal Golfpark.

Det var folksomt ved klubbhuset før start, da hele 60 golfere fra hele Midt-Norge (Kristiansund, Sunndal, Oppdal, Klæbu, Byneset, Trondheim, Stjørdal og arrangørklubben Surnadal GK) stilte til start i årets Hjortescramble.

60 spillere er helt i grenseland av det banen vår har kapasitet til i forhold til spillehastighet og sikkerhet, men takket være godt humør og bra tålmodighet blant deltakerne kom vi gjennom turneringen på 5 timer. Selv om det var noe venting underveis så gikk det stort sett greit for de aller fleste. Uansett hadde deltakerne en fantastisk flott høstdag på Surnadal Golfpark, med nydelig vær og flotte spilleforhold.

Resultatlisten finner du her.

Les hele saken og se flere bilder på Surnadal golfklubb sine hjemmesider.