Salgsleder Gunnar Segtnan.
Salgsleder Gunnar Segtnan.

5,4 millioner kroner i kunde­utbytte til Surnadal

Publisert Sist oppdatert

En eldgammel idè gjør at Gjensidige-kundene i Surnadal får 5,4 milloner kroner i kundeutbytte i år. Det betyr at kundene i gjennomsnitt vil få omtrent 2.352 kroner hver i kundeutbytte, skriver Gjensidige Surnadal, Heim og Tingvoll i ei pressemelding.

For 13. året på rad deler Gjensidige ut aksjeutbytte til eierne. Mesteparten av dette går til Gjensidigestiftelsen, som sender utbyttet videre til kundene.

Den spesielle ordningen gjør at Gjensidigestiftelsen i disse dager betaler ut nesten 2,3 milliarder kroner til 800.000 kunder over hele landet. Til studenter, småbarnsfamilier, pensjonister og bedrifter.

– Vi er stolte av at vi lokalt, sammen med Gjensidigestiftelsen, kan videreformidle utbytte til våre kunder, sier salgsleder i Gjensidige Surnadal, Heim og Tingvoll Gunnar Segtnan.

Delte ut over 1 million kroner i 2021

I tillegg til ordningen med kundeutbytte, er også Gjensidige Surnadal, Heim og Tingvoll en ivrig bidragsyter til lokal kultur og idrett, samt lokale lag og foreninger.

– Vi ser dette som en viktig del av vår rolle som lokalt foretak, og i 2021 delte vi ut over 1 million kroner til gode prosjekter i vårt markedsområde, sier Gunnar Segtnan.

Powered by Labrador CMS