Sigve ble kretsmester med ny personling rekord

Sigve Holten gikk av med seieren i kule i fjortenårsklassen i kretsmesterskapet i Ulsteinvik søndag. I tillegg til sier og personlig rekord, presterte han mesterskapets lengste kast med fire kilos kule.

Publisert Sist oppdatert

Surnadalingen Sigve Holten ble kretsmester i klassen gutter 14 år, med et kast på 11, 22 kastet han i tillegg lengst av alle utøverne med kule på fire kilo. Tidligere pers var på 11,21- I helga la han altså på med en centimeter. 14-åringen fra Surnadal gikk opp fra 3 til fire kilos kule i år.

-Helt greit

Selv tar den beskjedne kretsmesteren det hele med stoisk ro. Han påpeker at selv om det var ny pers, var det bare en centimeter det var snakk om, så det var ikke store greiene.

-Det var helt greit, sier han da vi spør om hvordan det var å dra inn seieren.

-Det er tidlig på sesongen enda, så det er bare innendørs mesterskap, sier mor Kristin Holten. Vi skulle gjerne hatt mer konkurranse. Kule er kanskje det Sigve er minst ivrig på. Slegge og diskos kommer senere i sesongen. Det er nok de grenene han liker best. Men det er alltid bra med konkurransetrening, sier hun.

Utover sesongen blir det naturlig nok flere konkurranser. Dessuten blir det treningssamling med Møre og Romsdal friidrettskrets i Spania i påska, kan Sigve fortelle. - Det kan bli gøy, sier han.

Se alle resultatene fra kretsmesterskapet her

Se også tidligere intervju med Sigve på Trollheimsporten.

Powered by Labrador CMS