ANNONSE FRA RINDAL IL:

Rindal løpskarusell rundt Tjønna - både som fellesstart og aleneløp

Litj-Lina 30. april var så vellykket at vi arrangerer karuselløp nr 2, kommende fredag 18.06, etter samme lest. Da deltok 41 i fellesstarten og 35 i «aleneløpet»,

Fellesstart fredag 18.06. kl 1800. 2 runder rundt Tjønna (3,8km). Start/mål Badeplassen.

Påmelding fra kl 1715. NB: De som deltok under Litj-Lina tar med sitt startnummer. Disse må melde fra ved ankomst at dere stiller.

Det er lov å «hoppe av» etter en runde, disse får da notert fullført i resultatlista.

"Aleneløpet" er åpent fra torsdag 17.06. kl 1600 til mandag 21.06. kl 2100. De som har deltatt, sender SMS til 952 37030 eller epost tbolme@mbotten.no med: Tid eller Fullført, navn og dato. Mange benyttet seg av dette tilbudet under Litj-lina, både spasertrimmere og de som ikke hadde anledning til å stille under fellesstarten som gjerne ville ha notert tid.

Uttrekkspremier/frivillig startkontingent

For å motivere til deltagelse fra alle nivå, setter vi også denne gang opp to uttrekkspremier, to gavekort fra Sport1 på kr 500,-. Det ene trekkes ut blant de som deltar i fellesstarten, mens det andre strekkes ut blant alle deltakere, altså både for fellesstarten og aleneløpet. Ingen person kan vinne begge gavesjekkene. For å finansiere disse premiene, håper vi deltakerne er villig til å betale en frivillig startkontingent på kr 50,-. En familie betaler samme beløp.

Kiosk: Tjønnakiosken vil være åpen med muligheter til å kjøpe kaffe, sjokoladekake og bakels, samt det vanlige utvalget.

Husk meteren!

For komplett info, se løpets Facebookside.

Powered by Labrador CMS