Rindal IL sine tre lag sammen.

Rindal IL med tre lag: hevdet seg godt i St Olavsloppet

Publisert Sist oppdatert

Lørdag var den siste dagen av St. Olavsloppet. Stafetten gikk fra Järpen til Østersund. Rindal IL Friidrett skriver på facebook at det var spesielt å ha tre lag på siste etappe samtidig, på en etappe på 4,5 km. Båthusparken fungerte utmerket som målarena, i stedet for det trange torvet.

Oppdatering fra Rindal IL Friidrett på facebook:

Litt om resultatene. 85 lag løp hver dag. Rindal il Lag 1, ble nr 6 etter over 20 timer med løping, eller 20,47,02 for å være helt nøyaktig. De 10 beste rene klubblagene blir premierte. Foreløpig ser det ikke ut til at det er publisert noen slik resultatliste. Vi er slått av to svenske lag: Hvis vi antar at Offerdals SK er et rent klubblag, mens Hallkuterna ikke er registrert som klubb i det Svenske Friidrettsforbundet, blir vi premiert som 5. beste klubblag, og det vil i så fall bety at det vil komme et bidrag på kr 5.000,-til klubbkassa. https://www.st-olavsloppet.com/?page_id=37773 Kondis har en artikkel som gir oss et godt overblikk over hva St Olavsloppet er, samt at det er samlet linker til resultatene hver dag, samt totalen: https://www.kondis.no/namdals-loepeklubb-og-svorkmonoi...

Vi er ikke fornøyd med å bli slått av to svenske lag, det skal ikke skje mer, men vi er særdeles godt fornøyd med at vi stilte med damelag for første gang siden 2017. De løp onsdag, torsdag og lørdag. En stor takk til Hedvig Bakken for å dra dette i land. Og vi takker for bidrag til Lag 2, fra ungdommer fra Utleira, slik at vi kunne stille onsdag og lørdag. Utleira maktet ikke å stille lag i egen regi i år. 2 år med pandemi har gjort sitt.

I 2019 hadde vi tre fulle lag som bestod av 83 løpere, derav 70 menn. I år var det 41 menn med, derav 23 debutanter. Dette betyr at det var bare 18 menn som deltok i år som også deltok i 2019. Så får vi bare fundere på hva vi skal gjøre for å få disse tilbake.

Vi kaller 2022 for en restart, 65 deltakere er langt bedre enn null i 2020 og 2021……Vi var desidert flest på «Mingel o Buffe» på Hotel Østersund, hele 28 stk. Stor optimisme å spore med tanke på neste år. Ut fra stemninga, stiller vi neste år med damelag som løper hver dag, 2 fulle herrelag, og et 3. lag som løper minimum siste dag!!!! Damelaget har vist veg. Det er nå viktig at vi menn legger fra oss: «Er ikke god nok, er ikke i god nok form osv». Her er det plass for alle nivå. Men vi må ha minst en lagleder pr lag, aller helst to pr lag.

Sebastian Børset i mål på siste etappe, fulgt av lagkamerater.

Rindal IL1 kom inn som nr 6, Rindal IL2 som nr 27. Rindal IL Damer kom i mål som nr 72 totalt, og nr 3 i kvinneklassen.

Damelaget.
Powered by Labrador CMS