Isak Drøpping i svevet
Isak Drøpping i svevet

Surnadalinger markerte seg på freeski på Oppdal

Publisert

Lørdag stilte Surnadal IL Freeski med hele 14 utøvere under Pipelife Show and Style på Oppdal. Arrangør Oppdal IL Freeski hadde mildt sagt værgudene med seg, så det ble en flott dag i Vangslia både for utøverne og støtteapparatet.

Alfred Blomstrand Harang gikk helt til topps i sin klasse
Alfred Blomstrand Harang gikk helt til topps i sin klasse

Slopestyle konkurransen var todelt med to ulike railelementer og to gjeldende hopper per run. I de rangerte klassene vant Alfred Blomstrand Harang klassen Yngre Junior. Isak Drøpping fulgte opp med en solid 4. plass med Eirik Gärtner Sørli på 7. plass, Kristian Aleksander Fjelnset på 9. og Martin Gärtner Sørli på 10.

I den urangerte klassen Kids kjørte Markus Bolme og Signe Roaldset Fiske veldig sterkt og utmerket seg i sine klasser. Ellers deltok Aleks Marensius Rudolfsen Gjerstad, Sigurd Berg Kvendset, Steinar Stenberg, Sigrid Alice Rudolfsen Gjerstad og Eirin Husby Aamot. I klassen Super Kids deltok Bea Kårvatn Korsnes og Mathias Lyngvær.

-Vi har en fantastisk rekruttering i klubben, og det er derfor ekstra artig at vi får med oss så mange nye utøvere på renn også utenfor egne klubbarrangement, sier Freeskileder Halvor Drøpping.

Surnadal IL var forøvrig den eneste klubben med jenter på startstreken denne gangen.

Kommende søndag arrangeres 3. renn i Pipelife Show and Style i Vassfjellet med Freidig SK som arrangør. Her blir nok flere av helgens deltakere å se på startsstreken. Noen av de eldste utøverne i klassen Yngre Junior skal i tillegg delta i Norges Cupen på lørdag.

BILDESERIE: