Surnadal Menn Senior A-Tomrefjord

Et fotballag med blå drakter står på en gressbane

Årets første senior-kamp på Syltøran Stadion

Publisert

Lørdag 13. mai var det klart for kamp på solfylte Syltøran Stadion, det er Juras som har gitt oss oppdateringer på Facebook fra kampen.

Lagoppstilling fra start:

Snekvik
Øyen Saltrø- Humberset-
T.Bæverfjord - Bredesen
Næss- Hyldbakk Kvande- Løfaldli
Gjul- Hauglann Talgø - S. Fiske

Avspark klokken 15.00 og etter 30 minutter sto det fortsatt 0-0 på poengtavla, men Surnadal har hatt flere muligheter.
Fram til pause har ingenting endret seg, men i 2. omgang gikk Tomrefjord opp i ledelsen og stillingen sto 0-1.
60 minutter gikk og Surnadal gjorde et dobbeltbytte: Kvammen Sæter og Aasbø inn, Hauglann Talgø og Fiske ut. Fiske Kvande inn for Hyldbakk Kvande i minutt 75.
Etter 80 minutter kontrer Surnadal, Fiske Kvande får spilt igjen Aasbø, på åpent mål og utjevner til 1-1.
Løfaldli/ Øyen Saltrø ut, og Aasbø Kvande/ Brusethaug inn på tilleggstiden.

Kampen endte med uavgjort, så det ble poeng på hjemmebane. Gratulerer!
Neste kamp er borte mot Eide, den 21/5.

Les mer om hva Juras skriver fra kampen på Surnadal IL Fotball sin Facebook side: