Rindal stikker av med seieren!

Publisert

Søndag 7. mai spiller A-laget til Rindal herrer på bortebane mot Tiller 2.
Kampen er i gang klokken 15.00.

Etter 4 minutter har Daniel på Rindal en sjanse hvor han er alene med keeper. Dessverre står stillingen likevel 0-0. Det gjør den fortsatt etter 18 minutter, men Tiller ser ut til å kontrollere spillet med høy ballbessittelse og flere små sjanser.
Dette skriver Øyvind Dalen på Rindal IL fotball sin gruppe på Facebook hvor han oppdaterer oss på kampen underveis.

Det har gått 37 minutter og Tiller tar ledelsen med 1-0.
Til pause utligner Rindal til 1-1 etter 44 spilte minutter. Sondre Aune sender en perfekt pasning til Stian Bolme som setter den i mål.

Tiller sparker i gang 2. omgang og etter 54 minutter går Tiller opp i ledelsen igjen.
77 minutter og Rindal utligner til 2-2, Sondre B. gir ballen videre til Roy som skyter forbi keeper og inn i mål.

Det har gått 82 minutter og Geir Bævre sender en lang pasning over til Daniel som lobber den over en forsvarsspiller og tar en volley, dermed er det nå 3-2 i favør Rindal.

5 minutter tillegg i tid, men ingen flere mål.
Rindal er dermed vinnerne etter dagens kamp i Trondheim!