Ønsker påmelding så fort som mulig

Erlend Romundstad, Mali Beate Norli, Odd Inge Løfald og Morten Møller fra hovedkomiteen i Småtrolluka.

Bra påmelding til Småtrolluka, men det er plass til mange flere

Publisert Sist oppdatert

Etter to års korona-pause blir det endelig Småtrolluke igjen i Rindal. Småtrolluka er fem dager med fotballskole og andre aktiviteter for barn og unge i alderen 6-16 år, og den arrangeres 11-15. juli.

Hovedkomiteen opplyser at det så langt er over hundre påmeldte, men det er plass til over dobbelt så mange. Siden det har vært mindre fotballaktivitet i koronatida så regner de ikke med rekorddeltakelse i år, men det har absolutt tro på mellom 150 og 200 deltakere. Det er god sjanse fra at alle som ønsker å være med får plass.

Nå ønsker komiteen påmelding så fort som mulig, og ungdom i alderen 13 - 16 år oppfordres spesielt til å melde seg på.

I Småtrolluka blir det som vanlig to fotballøkter på Trollbanen hver dag, og Mesternes Mester midt på dagen. Det blir også aktiviteter hver kveld, som fotballgolf, triatlon, diskotek og kino. I tillegg blir det en dag med tur for alle gruppene. På avslutningsdagen fredag blir det fotballturnering og finaler i Mesternes Mester.

Årets triatlon blir litt annerledes enn tidligere, og det skal legges vekt på at det skal være for alle, forteller representantene fra hovedkomiteen. Det blir også premier til alle deltakere.

Som før blir det mange og gode instruktører i alle gruppene. Det organiseres overnatting og måltider for de deltakerne som trenger det.

Morten Møller påpeker at Småtrolluka er Rindals største idrettsarrangement, og veldig viktig, først og fremst for Rindal IL, men også for bygda.

– Det er viktig for oss å klare å opprettholde det gode sportslige og sosiale tilbudet, og at vi holder deltakerantallet oppe, sier han.

Hovedkomiteens leder Odd Inge Løfald er enig, og legger til:

– Småtrolluka i år er sydd over samme lest som tidligere, men vi er åpne for nye tanker og innspill, som vi skal tenke på til neste år.

Hovedkomiteen i Småtrolluka 2022 er leder Odd Inge Løfald, Yngve Bakken (sportslig ansvarlig), Erlend Romundstad (teknisk ansvarlig), Åse Børset (arrangementsansvarlig), Mali Nerbu Løfald og Mali Beate Norli (forpleiningsansvarlige), Morten Møller (sekretær).

Drag row
Fra Småtrolluka 2019.
Fra Småtrolluka 2019.
Fra Småtrolluka 2019.
Fra Småtrolluka 2019.
Powered by Labrador CMS