Fotball, 5. divisjon

"Hattrick hero" Roy Bolme. Rindal vant til slutt 8-0 hjemme mot Vanvik.

Storseier på Rinnvollen

Det ble kalassifre på Rinnvollen denne lørdagen da Rindal tok imot Vanvik. Hvittrøyene, med hattrick fra evigunge Roy Bolme, ga seg ikke før det sto 8-0 på resultattavla.

Og Rindal gikk tidlig opp i ledelsen. Etter fem minutter fikk Rindal straffe, som nevnte Bolme satt kontant i mål. Tre minutter senere fikk Geir Bævre to forsøk inne i Vanviks sekstenmeter og på det andre satt ballen i mål.

Etter dette roet det seg litt, i hvert fall når det gjelder baller i mål, men etter 28 minutter måtte bortelagets keeper hente ballen ut av nettet igjen. Etter rot i egne rekker, endte ballen opp hos Roy Bolme som rundet keeper og satte sitt andre for dagen. Ti minutter senere var Sander Kattem Landsem frampå og satte inn 4-0 etter et godt innlegg fra Daniel Hagen Eide, som ble resultatet til pause.

Etter 59 minutter var Bolmes hattrick et faktum. Geir Magne Glåmen spilte Bolme igjennom, som plasserte ballen i det lengste hjørnet. Det blir bare spekulasjon fra skribentens side, men i breddefotballen har det i mange pauser vært mang en motiverende prat om å gå ut og vinne andreomgangen. Dersom en slik tale ble gitt i bortegarderoben denne lørdagen, så gikk lufta ut av ballongen med Bolmes hattrick.

To minutter etter at Bolme scoret, vant Daniel Hagen Eide ballen høyt i banen og gjorde hele jobben selv. 6-0 etter 61 spilte minutter. Rindals syvende scoring kom etter 79 spilte minutter. Et innlegg fra Harald Røen havnet hos Torstein Heggem som fintet vekk forsvaret og satte ballen i mål.

Dagens siste scoring kom etter 83 minutter, da Hans Ole Røen Halle slo igjennom Sander Kattem som alene med keeper var tryggheten selv. Det ble ingen flere scoringer.

– En solid kamp fra vår side, sier Rindals-trener Lars Ole Heggem til Trollheimsporten.

– Det er total overkjøring mot et lag som kun spiller jevne kamper. Vi får brukt 17 spillere som spiller minst 30 minutter i dag, og som ikke minst leverer meget bra.