Rindal Il Fotball Senior 4.divisjon

Før kampstart på TOBB arena

Poengdeling mot Tiller 2

Før sjette serierunde lå Rindal IL på en tredjeplass på fjerdedivisjonstabellen, bak NTNUI og Ranheim TF 2, med 10 poeng.
Etter en litt nølende start på sesongen har det blitt tre strake seier, sist en 3-0 seier mot KIL/Hemne på Heggøyan.

Med seier mot Tiller 2 på TOBB arena i Trondheim kunne Rindal Il klatre helt til topps på tabellen, á poeng med Ranheim TF 2 og NTNUI, siden NTNU tapte sin kamp mot Trønder-Lyn og Ranheim TF 2 spilte uavgjort mot Kolstad på mandag.

Rindal Il åpner kampen bra, og har et par gode sjanser i løpet av de første 20-25 minuttene, og etter 32 minutter går Rindal Il opp i ledelsen 0-1 ved Daniel Hagen Eide. Tiller 2 utligner imidlertid på en kontring knappe 10 minutter etterpå, og lagene går til pause på stillingen 1-1. Målscorer for Tiller 2 var Sondre Aas Meland

Til tross for noen gode sjanser til Rindal IL blir andre omgang målløs, og kampen ender 1-1.

Etter seks serierunder er Rindal Il nå på en femte plass på tabellen, to poeng bak Ranheim TF 2, NTNUI og Trønder-Lyn som alle har 13 poeng, og ett poeng bak KIL/Hemne.