Orkla FK - Surnadal IL

fotballag i blå drakter varmer opp til kamp
Surnadal varmer opp til mandagens kamp mot Orkla.

Seier til Surnadal mot Orkla

Surnadal spilte borte mot Orkla mandag 2. pinsedag. Det ble en spennende kamp helt fra start, som endte med seier for bortelaget.

Vegard Gjul

Innbyttere var Mattis Fiske, Håkon Bredesen, Ola Øyen Saltrø, Sander Dahle-Fiske og Frikk Haugland Talgø.

Første mål kom etter 30 spilte minutter, og det var Viljar Fiske Kvande som satte ballen i mål. Henrik Aasbø Kvande la, som Surnadal IL skriver på sin facebook-side, ballen perfekt inn til Fiske Kvande, som dermed skårte dagens første mål.

Bare 13 minutter senere ble det et nytt mål til Surnadal, denne gangen var det Vegard Gjul som satte ballen i mål, via Orklas midtstopper.

Til pause sto det 0-2 til Surnadal, og det vel fortjent med bra spill og høyt tempo. Sander Smevoll fikk et gult kort mot slutten av første omgang.

Tore Næss kjempet og tok ballen på midtbane, før han spilte den til Viljar Fiske Kvande, som igjen skåret for Surnadal, etter 63 spilte minutter.

Under kampen ble Frikk Haugland Talgø, Ola Øyen Saltrø, Sander Dahle-Fiske og Håkon Bredesen byttet inn.

Orkla satte ballen i mål etter 69 minutter, men det ble dømt offside. 86 minutter inn skåret Emil Solemsløkk Lynum derimot dagens første mål for Orkla.

Stillingen ble dermed 1-3 til Surnadal på denne spennende kampen på Orkla Sparebank Stadion.

Les hele kamptråden til Surnadal Menn Senior A her.