Surnadal Sanitetsforenings julegaveaksjon

Line Moe Stenbergs ved Europris oppfordrer folk til å fylle vogna med gaver

Oppfordrer til å gi julegaver til flyktninger

Surnadal sanitetsforening er i full gang med innsamling av julegaver til flyktninger. Nå har de fått Sport1 og Europris på laget, og oppfordrer både bedrifter og enkeltpersoner til å følge deres eksempel og donere julegaver, for å sikre at alle får.

-Vi har nå fått rede på antall flyktninger som er i kommunen, og det var større enn vi først hadde antatt. Vi har derfor gått ut litt bredere for å få samlet inn nok julegaver i år, sier Ellinor Bolme, styremedlem i Surnadal sanitetsforening.

Sanitetsforeningen har i tidligere år opplevd å bli møtt med velvillighet fra næringslivet ved slike forespørsler. Og det viste seg at i år ikke er noe unntak. Nå har de fått både Europris Surnadal og Sport 1 Surnadal på laget.

-Begge disse butikkene stiller med en mengde julegaver selv, men de tilbyr oss også i tillegg å samle inn for oss i sine butikker, sier Bolme.

Det vil bli satt ut beholdere hvor privatpersoner kan legge igjen gaver. Ingen av bedriftene krever ikke at gavene må kjøpes hos dem selv om vognene står i deres lokaler.

-Dette er veldig raust, smiler Bolme. Det er jo likevel veldig lettvint å gjøre det slik da.

Brit Brauten ved Sport1 Surnadal med butikkens doneringskasse

Sanitetsforeningen oppfordrer flere bedrifter til å bidra i prosjektet. Sammen med Brit Moen er Bolme kontaktpersoner for innsamlingen. På lørdag blir sanitetsforeninga å finne på Julemessa i Korsen grendahus på Honnstad, som tidligere annonsert.

Powered by Labrador CMS