Pressemelding fra B&B Entreprenør

Stor økning i oppdrag for B&B Entreprenør

B&B Entreprenør AS har den siste tiden hatt en sterk økning i antall oppdrag. I region Orkland og Surnadal er selskapet i sterk vekst, med mange nybygg og rehabiliteringsprosjekt. Oppdragsmengden innen serviceoppdrag er også økende.

Publisert Sist oppdatert

På Orkanger pågår prosjektet Rømmetunet, som består av både næringsareal og leiligheter. Og ved Evjensmoen borettslag pågår utvendig rehabilitering av 36 boliger som skal ferdigstilles i 2022. På Orkanger pågår også rehabilitering av Statens Hus, som blant annet får en betydelig oppgradering av fasaden.

På Fannrem bygger B&B Entreprenør Apotek 1 på oppdrag fra Coop Nordvest, i tilknytning til Coop Extrabutikken. Høsten 2021 starter også utvidelse og oppgradering av Coopbutikken på Korsvegen for samme oppdragsgiver.

I Surnadal bygger B&B Entreprenør nye omsorgsboliger på Skei, på vegne av Surnadal kommune. Dette prosjektet er en totalentreprise og skal ferdigstilles i løpet av 2021.

– Vi har stort behov for flere prosjektledere og fagarbeidere, både på Støren og i Rindal. For fagarbeidere er det behov både innen tømrer og betong, sier prosjektleder Romund Aune i B&B Entreprenør AS.

I tillegg til mange store prosjekt har B&B Entreprenør også mange serviceoppdrag. Serviceavdelingen består av dyktige tømrere, med fullt utstyrte servicebiler. To enheter både i Orkland og i Rindal. Oppdrag innen service omhandler alt fra rehabilitering til oppsetting av nybygg.

Stillingene vil bli lyst ut på finn.no og på vår nettside.

B&B Entreprenør er medlem av Trollheimsporten.