ANNONSE:

Plakat av en mann og om løpekurs

Bli med på vårt spennende løpekurs etter påske!

Etter påske arrangerer vi i samarbeid med dyktige fysioterapeut Martin Berg Hansen et kurs om løping for deg som ønsker å starte eller som allerede er godt i gang med løping. Kurset er delt inn i to deler, og du kan melde deg på både som en pakke eller enkeltvis. Både medlemmer og ikke- medlemmer er hjertelig velkommen til å delta!

Del 1: Kurs om oppstart av løping og vanlige løpeskader. Kurset vil være rettet mot både deg som ønsker å starte opp med løping og deg som allerede løper. Målet med denne delen av kurset er å gi deg tips til hvordan du kan starte opp med løping når våren er i fremmarsj. Det vil bli gått igjennom ulike måter en kan tilnærme seg dette på, og gode tips å ha med seg for å vende kroppen til aktiviteten. Deretter vil kurset omhandle om vanlige løpeskader som kan oppstå ved oppstart av løping eller løping generelt. Da vil det prates om hvordan mulige måter du kan kjenne og forstå signalene kroppen din sender for å fortelle om skadene, råd for å forebygge at skader oppstår og råd om hvordan du kan håndtere skader når de har oppstått.

Del 2: Kurs om løpetrening. Det vil prates om hvordan løpetrening kan gjennomføres. Innholdet vil gå igjennom viktige treningsprinsipper i løping, informere om mulige måter å trene løping på og hvordan du kan legge opp treningen. Samtidig vil det gjennomgås viktigheten av totalbelastning, variasjon og intensitetsstyring. Avslutningsvis vil det snakkes om løpeteknikk og styrketrening for løpere.

Etter begge kursdagene vil det bli arrangert en løpeøkt på slutten av hver del. En rolig løpetur i et tempo som passer for alle den ene dagen, og en intervalløkt hvor du selv styrer tempoet den andre dagen.

📅 Dato: Del 1 mandag 08.04.24. Del 2 mandag 15.04.24.

🕒 Tidspunkt: 17:00- ca 18.30 begge kursdagene

💰 Pris: 250,- per kurs, Vippses til 112802 (Atleta AS) ved påmelding

📝 Påmelding: innen 27. mars til post@atleta.no

Ta del i vår løpeglede og meld deg på kurset allerede i dag!

Powered by Labrador CMS