ANNONSE - Surnadal kunstforening:

Ingrid Forfang og Orion Righard

Utstilling i Surnadal kunstforening, galleri Finstuå, 15. – 29. februar 2024.

Åpning torsdag 15.2. kl. 18.

OM KUNSTNERNE

Vi, Ingrid Forfang fra Norge og Orion Righard fra Sverige, møttes på kunstakademiet i Antwerpen (Belgia) i 1992. Helt siden den gang har vi viet livene våre til kunsten på hver vår måte.

I 2017 flyttet vi til Spania, vårt femte hjemland, til nye flotte atelier i Torrevieja og Orihuela Costa. Vi stiller ut i flere land, hver for oss eller sammen, i diverse kunstgallerier, kunstforeninger og andre steder egnet for vår kunst.

En mann som maler et maleri.
Orion Righard

Orion Righard (f. i Lomma I 1969) er en allsidig kunstner fra Sverige som har studert på kunstakademier i Belgia, Sverige og Holland. Hans arbeider beskriver våre liv på en humoristisk og følsom måte. I sine mest kjente bilder kombinerer han subtile og filosofiske tekst-fraser med sverten fra blyanten som former den spinkle kongen og hans barn for å beskrive viktige hendelser i våre liv.

Les og lær mer om Righards kunst her: www.orionrighard.com

En tegning av figurer som forestiller en voksen mann og et barn som holder hverandre i hendene.
En tegning av figurer som forestiller en voksen mann og et barn som sitter og holder rundt hverandre.
Ei smilende dame foran en vegg med malerier.
Ingrid Forfang

Ingrid Forfang (f. 1971 Oslo) vokste opp i Bærum og Trøgstad. Hun fulgte sin kunstner-drøm og har jobbet profesjonelt med kunst siden hun tok eksamen som "master of fine art" i Antwerpen 1996. Forfangs drøm om et liv under solen bragte henne til Spania i 2017. Spania er Forfangs femte hjemland etter Norge, Belgia, Frankrike og Sverige.

Les og lær mer om Forfangs kunst her: www.ingridforfang.com

Et bilde av en kvinne omgitt av gult lys.
Expectations
Et bilde av en person på ei gate

www.askart.se

Powered by Labrador CMS