Pressemelding fra Stortinget:

Per Vidar Kjølmoen.
Per Vidar Kjølmoen.

Kjølmoen blir talsperson for landbruk og maritim næring

Per Vidar Kjølmoen blir Arbeiderpartiets talsperson på Stortinget for landbruk og maritime næringer. Dette ble avklart i et møte i Arbeiderpartiets næringsfraksjon torsdag.

- Jeg har et sterkt engasjement for verdiskaping i distriktene, så dette passa bra. Det finnes knapt viktigere distriktsnæringer enn disse. Norge trenger en mer aktiv næringspolitikk og en bedre distriktspolitikk enn det Høyre og Frp har stått for de siste åtte åra. Nå gleder jeg meg til å ta kampen for å styrke verdiskapinga i hele Norge, sier Kjølmoen.

Kjølmoen (48) var Arbeiderpartiets førstekandidat fra Møre og Romsdal til stortingsvalget og kommer fra rollen som fylkesvaraordfører i Møre og Romsdal fylkeskommune. Han er også fylkesleder i Møre og Romsdal Arbeiderparti. Tidligere i år ledet han arbeidet med å utvikle en næringsstrategi for Rogaland, Vestland og Møre og Romsdal fylkeskommuner gjennom Vestlandsrådet. Han er gift, med tre barn, og bor i Isfjorden i Rauma kommune. Kjølmoen er organisert i Fellesforbundet.

Kjølmoen er ellers kjent for kampen for halverte fergetakster. I går holdt han sin første tale i Stortinget, og da var selvfølgelig fergetakstene tema.

Powered by Labrador CMS