LESERINNLEGG:

En mann med briller og mørk dress smiler mot kameraet
Per Vidar Kjølmoen, Arbeiderpartiet, Møre og Romsdal

Ap halverer fergetakstene, Frp skylder på andre

Husker du den videoen av «Kim Ronny Hansen» og flytdiagrammet for problemløsning»? (https://www.youtube.com/watch?v=R5bdWFCz6Tw) Den videoen har nok også Frp sett. I fergesaka fulgte de i hvert fall rådet slavisk om å skylde på andre – problemet løst.

Hvert eneste år mens Frp satt i regjering med Høyre økte de fergetakstene – og ikke bare økte de prisene, men de økte dem MER enn andre priser! Og alltid var det noen andre sin skyld. Frp, som Frank Sve i Møre og Romsdal, la alltid skylda på noen andre – for eksempel fylkeskommunen.

Protestene økte og økte i styrke, men Frp gjorde ikke annet enn å øke prisene og skylde på andre. Og slik fortsatte det i sju og et halvt år som Frp og Høyre styrte landet fra Storting og regjering. Først etter at Arbeiderpartiet hadde programfestet halverte fergetakster, begynte Frp, nærmest i panikk, å redusere de prisene de selv hadde kjørt til værs.

Men nå er det heldigvis Ap og Sp som styrer, og nå er Frps skylde på andre-strategi erstatta med handlekraft. Ikke bare har vi halvert fergetakstene i hele Norge, men vi har gjort fergene gratis til alle øysamfunn i tillegg!

Det er selvsagt en tung prioritering for Ap og Sp, men vi tror at det knapt finnes bedre distriktspolitikk enn å spare folk og næringsliv langs hele kysten for Frps milliarder i fergepriser.Nå er det kommunevalg. Vil du ha mer «skylde på andre-politikk», kan du stemme på Frp. Men hvis du vil ha handlekraft og folk som prioriterer gode skoler, trygg eldreomsorg og folk i hele Norge, må du stemme på Arbeiderpartiet!

Per Vidar Kjølmoen
Stortingsrepresentant, Arbeiderpartiet

Powered by Labrador CMS