Bildekavalkade fra herrelagets første fotballkamp på Rinnvollen denne sesongen

Fullt på hjemmetribunen når Rindal IL endelig kan vise seg fram for hjemmepublikum på Rinnvollen.

Fortjent seier til Rindals herrelag

Rindal IL vant sesongen første hjemmekampen på Rinnvollen med 2-0 seier over gjestene fra Alvdal.

Rindal IL starta friskt med høyt press mot Alvdal. Dette stressa nok gjestene litt, for etter 5 minutter lagde de indirekte frispark rett utenfor egen 5-meter med tilbakespill til målvakt. Rindal prøvde seg på en lur variant med hælspark til Daniel Hagen Eide, som skyter rett i muren og ballen går til hjørnespark.
Etter høyt press og en god periode kom Daniel Hagen Eide til sjanse alene mot målvakten, som hindra skåring, men gav Rindal IL enda et hjørnespark.......

..og hjørnesparket fikk Sondre Næss Bolme tatt ned, dribla seg fri, vendt om og målvakten måtte se at ballen havnet i nettet. 1-0 til Rindal etter 18 minutters spill.

Magnar Reitan var delaktig i godt spill før han måtte ut med skade, etter å ha blitt tråkket på av en motstander.
Sondre Aune.
Godt oppmøte og fullt på hjemmetribunen under sesongens første hjemmekamp som ble spilt på Rinnvollen. Sesongens tidligere hjemmekamper har vært spilt på kunstgress på Storås. Gjestene hadde med egen heiagjeng som kalte seg Minibanden og overgikk hjemmepublikum med ropert, banner og heiarop.
Nytt for Trollheimsportens utskremte fotballreporter, var drikkepause midt i første omgang.

Etter 28 minutters spill skapte Rindal IL en 2 mot 2 situasjon. Med stor fart mot mål velger Sondre Næss Bolme den minst egoistiske løsningen og sentrer til Daniel Hagen Eide, som dessverre skyter utenfor mål.

.

Jørgen Gjerstad
Mot slutten av 1. omgang hadde Alvdal en liten innspurt med flere sjanser, men forsvaret og målvakt Anders Grytbakk ordnet opp og holdt nullen.
Steinar Gjeldnes
Sondre Næss Bolme blir taklet innenfor 16-meteren, men fikk ikke frispark.
Daniel Hagen Eide ønsker ballen av Jørgen Gjerstad.....
.... men innlegget.. eller skuddet, ble keepermat.

.

Rindal ILs Sondre Aune fikk gult kort, trolig for å ha tatt tak i drakta til motstanderen.
Litt ut i 2. omgangen fikk Alvdal litt bedre tak i kampen og publikum ble nervøse for utligning, men.....
... Daniel Hagen Eide pressa keeperen til å gjøre en feil og kunne sette ballen i åpent mål.
Fra laglederbenken til hjemmelaget. Trenere er Gøran Aakerholm, Ole Einar Bolme og Lars Ole Heggem.
Trollheimsportens utskremte fotballreporten ser lyst på rekrutteringa til fotballen.
Akkurat som de store lagene på fjernsynet; når man leder og kampen er på overtid, er det like greit å dra spillet ned mot hjørneflagget.
Rindal vant til slutt 2-0 og fikk fortjent applaus fra publikum etter kampen. Men gladest for at kampen var endelig over, var nok Sanna som sprang rett bort til pappa og målskårer Sondre Næss Bolme.