Jelena Johnsen hos Surnadal Blomster
Jelena Johnsen hos Surnadal Blomster

Ikke glem de små lokale bedriftene

En julehilsen og oppdatering fra Surnadal blomster

Publisert Sist oppdatert

Jelena Johnsen som driver Surnadal Blomster ber sambygdinger ikke glemme de små lokale bedriftene.

—Jeg er her på Skei fremdeles. Sier Johnsen.

Vårparten 2020 har vært ei tøff tid å drive butikk på for Jelena Johnsen på Surnadal blomster.

—Det verste var at jeg måtte si opp en ansatt som var en veldig vanskelig avgjørelse for meg å ta, og jeg driver det nå helt alene, men vi kan ikke klage, denne perioden har vært vanskelig for alle sammen, sier Johnsen vemodig.

Fordi om koronapandemien har vært ei tøff tid så holder hun motet oppe og roser kundene som har vært gode støttespillere. Både de faste kundene som har vært trofaste gjennom mange år, som alltid kommer tilbake for å bestille blomster og handle andre interiørartikler, og de nye som har vært innom på butikken og både handlet og bestilt blomster.

—Jeg er utrolig takknemlig for kundene! Sier Johnsen

Nå opp imot jul har det vært mye å gjøre hos Johnsen og hun vil be om at kunder som bestiller oppsatser og andre varer planlegger godt.

—Ikke vent til i siste øyeblikk med å bestille, da blir det stress for både meg og deg, og da kan det også gå utover kvaliteten og det vil jeg ikke, sier Johnsen smilende.

En ny type julestjerne hun har fått inn
En ny type julestjerne hun har fått inn

I butikklokalene de utvidet i september i år bugner det av flotte julevarer. Både blomster med tilbehør, interiørartikler og mye annet spennende står på rekke og rad i butikken nå før jul.

Denne Amaryllisen trenger ikke vanning eller potte. Den er omgitt av et lag voks med myk fløyel utenpå.
Denne Amaryllisen trenger ikke vanning eller potte. Den er omgitt av et lag voks med myk fløyel utenpå.

Det er viktig for Johnsen å opprettholde smittevernreglene i butikken for at kundene skal føle seg trygge. Hun oppfordrer kunder til å gjerne ringe på forhånd for å avtale tid for henting så det ikke blir for fullt i butikken. Hun er behjelpelig med å finne løsninger for levering og avtaler gjerne en tid med deg for både levering og henting av varer.

—Det hadde vært fint om kunder kan ringe så vi kan avtale levering og henting i god tid, slik blir det også best mulig resultat, det er viktig for meg, sier Johnsen.

Johnsen håper på et bedre år neste år for alle sammen og ønsker gamle og nye kunder velkomne på butikken for en hyggelig handel. De gjør absolutt alt innen blomster, og de har et godt utvalg i gave- og interiørartikler.

Jelena ønsker alle en god jul og godt nyttår!

Powered by Labrador CMS