Julegavetips fra A.Kvam:

Lokal vri på julestjerna

Publisert Sist oppdatert

Industribedriften A.Kvam AS i Rindal har gått til anskaffelse av en horisontal presse, som gir uante muligheter for å forme metall i ulike vinkler og fasonger. I brukermanualen var det blant annet eksempler på stjerner, forteller Ingrid Kvam Moen, som er daglig leder i bedriften.

Ofte blir det igjen rester av metall, plateremser, i produksjonen. Disse passer perfekt til å lage stjerner av. Dermed kom ideen om å produsere julestjerner. Dette er altså gjenbruk av restmaterialer fra produksjonen i bedriften.

Bildeserie. Bla i bildene for å se flere varianter:

Foto: Privat
Stjerne av cortenstål, som ruster.
Inngangen til A.Kvam med julestjerner i vinduet.

Ingrid Kvam Moen forteller at ingen av stjernene er helt like. Det er ulike størrelser, bredder og tykkelser. Stjernene er pulverlakkert i ulike farger, og noen er av cortenstål, som ruster.

Stjernene kan stå på bordet eller henges opp. Man kan bruke lenker av led-lys å snurre rundt stjerna, eller henge den opp med et vanlig julestjerne-oppheng med lyspære. Her er det altså bare fantasien som setter grenser.

Dette er en mulighet til å kjøpe unike, miljøvennlige og lokalproduserte julegaver.

A.Kvam selger også barneploger for spark, lakkert i gult eller orange, og de produserer utstikkere for tjukklefse på bestilling.

Barneplog for spark.
Utstikker for tjukklefse er bestillingsvare.

ANNONSE:

Julestjerner i stål

Priser fra kr 400, - til kr 700,-
Oppheng kr 100,-

Kom innom i arbeidstida, evt. send melding først.

Hjemmeside: http://www.alfkvam.no/

Powered by Labrador CMS