17. mai i Rindal 2020

17. mai-markering i Rindal

Hovedkomiteen planlegger ett offisielt 17. mai program i 2021 på samme måte som i fjor.

Det vil si at det ikke legges opp til noe tradisjonelt barne- /folketog eller andre arrangement som fører til stor ansamling av deltagere eller publikum den 17 mai. Foreløpig program bygger derfor på at det blir flaggheising med deltagelse fra Blæst`n ved Rindal helsetun på morgenen, og gudstjeneste i Rindal kirke kl 11.00. I motsetning til i fjor vil gudstjenesten i år bli gjennomført med fysisk oppmøte innenfor de smittevernsregler som gjelder.

I tillegg vil fjorårets suksess med eget veteranbil-/traktortog bli fulgt opp. Vi håper på like stor oppslutning i år også, og dette blir trolig gjennomført i etterkant av gudstjenesten. Mer informasjon om dette vil bli lagt ut senere.

Hovedkomiteen vil også prøve å få gjennomført en egen digital 17.maisending på lik linje med programmet i 2020. Innhold og omfang er foreløpig uklart, men det vil bli en produksjon som vil bli lagt ut på ulike internett-plattformer.

Det vil bli lagt ut mer informasjon når flere av detaljene kommer på plass, men endelig program kan ikke forventes før tidlig i mai måned. I tillegg vil regjeringen komme med nye råd og retningslinjer for 17.mai markering i løpet av april, noe som kan føre til justering av det lokale programmet.

Dette er foreløpig informasjon pr 21.04.21

Informasjonen er hentet fra Rindal kommune sin hjemmeside.

Powered by Labrador CMS