17. mai i Rindal 2020
17. mai i Rindal 2020

17. mai-markering i Rindal

Hovedkomiteen planlegger ett offisielt 17. mai program i 2021 på samme måte som i fjor.

Det vil si at det ikke legges opp til noe tradisjonelt barne- /folketog eller andre arrangement som fører til stor ansamling av deltagere eller publikum den 17 mai. Foreløpig program bygger derfor på at det blir flaggheising med deltagelse fra Blæst`n ved Rindal helsetun på morgenen, og gudstjeneste i Rindal kirke kl 11.00. I motsetning til i fjor vil gudstjenesten i år bli gjennomført med fysisk oppmøte innenfor de smittevernsregler som gjelder.

I tillegg vil fjorårets suksess med eget veteranbil-/traktortog bli fulgt opp. Vi håper på like stor oppslutning i år også, og dette blir trolig gjennomført i etterkant av gudstjenesten. Mer informasjon om dette vil bli lagt ut senere.

Hovedkomiteen vil også prøve å få gjennomført en egen digital 17.maisending på lik linje med programmet i 2020. Innhold og omfang er foreløpig uklart, men det vil bli en produksjon som vil bli lagt ut på ulike internett-plattformer.

Det vil bli lagt ut mer informasjon når flere av detaljene kommer på plass, men endelig program kan ikke forventes før tidlig i mai måned. I tillegg vil regjeringen komme med nye råd og retningslinjer for 17.mai markering i løpet av april, noe som kan føre til justering av det lokale programmet.

Dette er foreløpig informasjon pr 21.04.21

Informasjonen er hentet fra Rindal kommune sin hjemmeside.