Ny butikksjef i Todalen: 

Ny leder foran fruktdisken
Jorid Haugen Ansnes

- Jorid kjenner butikken inn og ut

Fra 1. august blir Jorid Haugen Ansnes ny butikksjef ved Matkroken Todalen. 

Etter å ha vært involvert i Matkroken Todalen i over 50 år, overlater Terje Nordvik den daglige driften av butikken til Jorid Haugen Ansnes. Dette skriver Coop Norge i ei pressemelding.

– Til høsten har Jorid vært ansatt her i 27 år. Hun kjenner butikken inn og ut, og jeg er veldig fornøyd med at Jorid har takket ja til å drifte butikken videre i ny rolle som butikksjef, sier daglig leder Terje Nordvik ved Matkroken Todalen. 

Nordvik selv nærmer seg 72 år, og har bestemt seg for å gå ut av den daglige driften etter årets ferieavvikling. Det betyr at Jorid Haugen Ansnes trer inn i rollen som butikksjef fra 1. august. 

Todalen, Matkroken
Todalen, Matkroken

– Jeg håper alle våre faste kunder vil ta Jorid godt imot som butikksjef og driver, sier Nordvik. Samtidig oppfordrer Nordvik både todalingene og hyttefolket om å bruke butikken i enda større grad fremover. 

– Hvis du vil at butikken skal være her i morgen, så må du bruke den i dag. Inventaret, kjøl og frys er stort sett av nyere dato, og i fjor fikk vi elektronisk merking i hele butikken. Med andre ord er butikken i god orden og teknisk stand, og vi håper enda flere velger å legge flere av handleturene sine hit fremover, avslutter den avtroppende daglige lederen.

Powered by Labrador CMS