ANNONSE fra Surnadal Travklubb

Kurs i fôring og trening

I år, som vi har gjort i mange år, er vi så heldige å få gjennomføre "Til Start".

Vi innleder årets oppstart med "TIl Start" med kurs i fôring og trening med mentor Gunnar Gjerstad og travtrener Odd Arne Kjøsnes. Disse to har erfaring på hest som snart tilsvarer et helt århundre - verdt å få med seg en flik av deres kunnskap.

14.mars kl 18-21 vil møtet foregå i Innveno sine lokaler, Industrivegen 70, 6652 Surnadal. Det vil bli drikke - og matservering underveis i møtet og send en melding til 93492479 om du kommer sånn at det blir riktig mtp mat. Møtet er gratis for alle hesteinteresserte.

"Til Start" er et konsept utviklet sentralt i Det Norske Travselskap. Det skal bidra til økt rekruttering og utvikling av holdbare og gode travere. Her får man være med på et kursopplegg som er åpent for alle, i hovedsak for kaldblods - og varmblodstravere og ponnitravere, men vi holder åpent også for andre typer hester som ønsker dette som en miljøtrening.

Vi starter kurset med teori om unghest, trening og fôring. Dette er elementer som er grunnleggende for alle typer hester, og derfor åpent for alle.

Videre har vi samlinger hvor vi treffes med hestene. For unghestenes del er det miljøtrening og oppstart av tømmekjøring som står i fokus. Vi hjelper til med tømmekjøring på hver enkelt hest.

For de eldre hestene som kanskje allerede har blitt innkjørt gjelder det å få rutine og mer miljøtrening. Man kjører sammen med andre uten noe form for prestasjonsjag - kun kos og gode opplevelser.

Ved å være med på disse samlingene skaper vi et samhold i en hverdag som ellers handler kun om oss selv, utveksler erfaringer og henter gode opplevelser. "Til Start" er en kursserie for alle, uansett hvilket utgangspunkt du har. Kanskje du til og med har tenkt du skulle kjøpe deg en travhest eller ønsker å prøve? Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg og vise deg 🙂

På alle samlinger har man mulighet til å få hjelp/spørre til råds eller lytte til personer som har mange års erfaring innen hestesporten samt tilknyttede yrker (veterinær, hovslager osv).

Powered by Labrador CMS