ANNONSE:

Introjakt med Surnadal JFF

Har du nylig tatt jegerprøven - eller er du en relativt fersk jeger som av en eller annen grunn ikke hatt mulighet til å delta på hjortejakt tidligere? Har du lyst til å sitte på post, alene - eller sammen med noen?

Lørdag 29. oktober inviterer jaktutvalget i Surnadal Jeger- og Fiskerforening til introjakt/opplæringsjakt for førstegangsjegere og ungdommer som har lyst til å være med på hjortejakt. Spesielt vil vi oppfordre jenter/damer til å bli med.

Dette er et gratis tilbud - ingen deltakeravgift.

Jakta foregår i Snekvika, i samarbeid med Ole og Renate Snekvik - som stiller sitt vald til disposisjon. (Ole tør å garantere at noen vil få se hjort i løpet av dagen...)Oppmøte blir på Snekvik-garden (Snekkvikvegen 261) kl. 09.00. Der vil det bli gitt videre informasjon om dagen og jakta.

Alle som skal delta (med rifle) må ha avlagt jegerprøven, samt storviltprøven på skytebanen. Andre som har lyst til å være med uten rifle er også velkomne.

Alle sørger selv for å ta med nødvendig utstyr (som klær etter været, mat/drikke, etc.). Og for de som har jaktradio - lad opp batteriet og ta den med.

Dersom det blir felt dyr så blir det også mulighet til å bli med på partering av hjort og få en fin innføring i dette. Det blir da eventuelt en dag/kveld i etterkant av jakta når slaktet er ferdig mørnet. Deltakerne vil da få med seg litt kjøtt hjem.

For at vi skal få en liten pekepinn på hvor mange vi blir under jakta, så ønsker vi at alle som har lyst til å være med gir beskjed så snart som mulig til:

Gøran Rønning: 913 38 774
eller
Ole Snekvik: 915 85 867
eller
Renate Snekvik: 957 63 985

Om noen har spørsmål - ta kontakt!

Velkommen på hjortejakt - dette blir trivelig!

Powered by Labrador CMS