Tap mot Tiller borte på TOBB Arena

Lørdag 4. mai spilte Surnadal bortekamp mot Tiller på TOBB arena i Trondheim. Avspark var klokken 15.00 og vi har fulgt kamptråden til Surnadal IL Fotball.

Slik startet Surnadal:

lagoppstilling fotballkamp

Surnadal spilte en svært god førsteomgang med to enorme sjanser av Frikk H. Talgø og Viljar F. Kvande. Tiller tok derimot kampens første mål etter 34 minutter.

Etter 41 minutter utlignet Surnadal, da Tore Næss driblet seg forbi tre mann og satte ballen i mål med god hjelp av Sander Smevoll. Dermed var stillingen 1-1 til pause.

Surnadal gjorde et bytte etter 58 minutter der Ingebrigt Løfaldli og Frikk H. Talgø ble byttet ut med Sindre H. Kvande og Erik K. Andersen. Etter 77 minutter ble Håkon Bredesen byttet ut med Sindre Fiske.

Kvande satte ballen i mål 82 minutter inn i kampen, men det ble dømt offside.

Sander Smevoll og Vegard Gjul ble byttet ut med Martin L. Aakvik og Anders T. Røen etter 83 minutter.

Etter 87 minutter sto stillingen 4-1 til Tiller, som også ble kampens resultat.

Les hele kamptråden til Surnadal Menn Senior A her.