Surnadal scorer
Viljar Fiske Kvande scorer sitt andre mål for dagen og legger på til 2-0

Surnadal gjorde jobben - men opprykket glapp

Træff 2 slo Eide 3-2 og sikret opprykk og kretsmesterskap.

I overkant av 100 tilskuere hadde tatt veien til Syltøran stadion i den isende kalde vinden for å heie frem Surnadals 4.divisjonslag til seier og et eventuelt opprykk til 3.divisjon og kretsmesterskap.

Forutsetningen var klar; Surnadal måtte slå Hjelseth-Kleive og Eide måtte ta to poeng mot Træff 2, som ledet avdelingen ett poeng foran Surnadal før dagens kamp.

Det ble aldri noen spennende kamp på Syltøran stadion, til det var det for stor forskjell på lagene, og Surnadal kontrollerte kampen fra start til dommer Arnt Ivar Dale blåste av kampen. Til tross for en sjansefattig 1.omgang kunne Surnadal gå til pause med en komfortabel 3-0 ledelse etter to scoringer av Viljar Fiske Kvande og en scoring av Sander Smevoll. Hjelseth/Kleive noterte seg kun for noen halvsjanser iløpet av første omgang.

Andre omgang fortsatte som i første med et klart overtak til Surnadal IL, og det skulle bli langt en langt mer sjansefyllt omgang. Sander Smevoll satte sitt andre mål for dagen på straffespark drøyt 10 minutter ut i andre omgang.

Hjelset- Kleives målvakt Lukas Hofstad feller Surnadalspilleren og pådrar seg gult kort og straffespark.

Surnadal var flere ganger farlig frempå i andre omgang, uten at sjansene ga uttelling.

En av Surnadals mange sjanser i andre omgang

Hjelseth - Kleive hadde ikke mye å by på, og skuddet til Thomas Sjursen etter 75 minutter var den eneste store sjansen, før de fikk en noe heldig redusering på et selvmål etter 81 minutter.

Anders Trønsdal Røen fastsatte sluttresultatet til 5-1 i det 84. minutt etter at Hjelseth-Kleives målvakt hadde avverget en kanonade mot målet, men tilslutt gikk ballen i mål.

Anders Trønsdal Røen fastsetter sluttresultatet til 5-1

Det var knyttet mer spenning til resultatet mellom Eide og Træff 2 enn sluttresultatet på Syltøran. Eide utlignet Træff 2 sin ledelse to ganger, og således var ikke opprykk og kretsmesterskap avgjort før Træff 2 gikk opp til 3-2 15 minutter ut i 2.omgang og dette resultatet stod seg ut kampen.

Etter kampen flokket Surnadals spillere seg sammen for å få med seg de siste minuttene av Eide - Træff 2