Surnadal Golfklubb

Surnadal golf maraton - arkivbilde

Forbereder seg på innrykk til Surnadal Golf Maraton

Lørdag 22. juni arrangeres Surnadal Golf Maraton for 4. gang. Dette er en parturnering over 3 x 18 hull, der vi spiller fourball, foursome og texas scramble i de tre rundene. Spillerne går ca 25-30 km i løpet av turneringen, med ca 14-15 timer effektivt golfspill fra startskuddet går.

Publisert Sist oppdatert

Nedtellingen på turneringens hjemmeside www.surnadalgolfmaraton.no viser i skrivende stund 2 dager og 21 timer til startskuddet går. Dvs.at det nærmer seg en fase der det virkerlig begynner å krible for både spillere, arrangørklubben Surnadal Golfklubb og turneringssponsor Norske Filter AS.

På årets startliste står bl.a. NGF-president Øyvind Krag Ingul fra Byneset GK, håndballstjernene Simen Lyse og Adrian Aalberg fra Kolstad Håndball (som nylig sikret seg Champions League-plass etter seier mot Elverum), golfpro Paul Blaikie og sønnen Philip Sinclair Martinussen – og ikke minst ekteparet Patrizia Ficai / Claudio Lucioli som kommer helt fra Golf Club Valdichiana i Italia.

Surnadal Golf Maraton ble fullbooket med 60 spillere i løpet av noen få minutter når påmeldingen åpnet i Golfbox 1. november 2023 kl 20.00 ! Og fortsatt er det lang venteliste.

Neste år er det 5-års jubileum, og arrangørene forventer minst like stor interesse for å komme seg inn på den eksklusive startlista da, så her gjelder det å følge med.

Tidligere års vinnere:

Ragnhild Snekvik / Heid Snekvik fra Surnadal GK (2021), 

Marius Kvande / Tom Erik Kvande fra Surnadal GK (2022) 

Irene Holm / Geir Straumsheim fra Ålesund GK (2023)

Førstepremien er som alltid en eksklusiv golfreise for vinnerparet til Sand Valley i Polen, og ellers serverer arrangørene helstekt gris som middag til alle spillerne i andre spillepause – og selvfølgelig en flott piqueskjorte som deltakergave til samtlige deltakere.

Cirka halvparten av spillerne er tilreisende og bor på Thon Hotel Surnadal eller Hammerstuene fra fredag til søndag, og det settes opp to minibusser for å transportere deltakerne til/fra golfbanen. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene – og trivsel er satt i høysetet fra A til Å.

Surnadal Golf Maraton er en unik golfturnering, som bare må oppleves.

Startliste for runde 1 i turneringen finner du her:

Powered by Labrador CMS