Nasjonalforeningen for folkehelsen Surnadal:

Blide damer med banner for Surnadal demensforening og hjertelag
Damene i styret er klare for årets Hjertemarsj.

Hjertemarsj mellom bygene

Publisert Sist oppdatert

Årets Hjertemarsj i regi av Nasjonalforeningen for folkehelsen, Surnadal demensforening og helselag ble arrangert mandag 3.juni med oppmøte fra Søyabanen. 

Styret hadde på forhånd hengt opp røde ballonger og 12 ulike quiz poster på vei mot den åpne, fine plassen ved Søysetøra. Etterhvert som de oppmøtte tok seg frem gjennom løypen, ble det servert pølse med brød ved ankomst av grillmester Borghild Husby Kvande. Nydelig kake og kaffe for den som ønsket det.

Folk som er ivrige på å finne poster langs løypa
Ivrige deltagere i Quiz løypen.

Leder Liv Botten ønsket velkommen og fortalte samtidig litt om foreningens arbeid. Tidligere på dagen hadde de stått på stand utenfor Rema og vervet 12 nye medlemmer. Foreningen har pr i dag ca 260 medlemmer og ønsker stadig nye velkommen. Tre deltagere fikk 11 av 12 rette i quiz, men alle fikk premie.

Dame ønsker velkommen i gapahuk
Liv Botten ønsket velkommen.

Sunndal sparebank hadde på forhånd varslet sin ankomst. Mette Helen Strand Mikkelsen og Tom Erik Kvande kom for å overrekke den flotte gaven på kr.30.000.- til foreningens arbeid. Steinar Aasbø skrev i sin begrunnelse at: "De utgjør en stor forskjell i det daglige for mange og det er en kjempejobb dere legger ned". Liv Botten uttrykte takknemlighet for at de ser oss og det arbeidet vi gjør. Dette gir stor motivasjon inn i arbeidet for den enkelte og vil komme til glede og nytte for mange.

Takk til alle som møtte opp og takk for gaven som ble gitt til årets Hjerteaksjon!

Sunndal sparebank overrekker gavesjekk til demensforeningen
Overrekkelse av gavesjekk fra Sunndal sparebank.
Damer på stand
Vervestand.
Powered by Labrador CMS