Leder i Surnadal røde kors, Reidar Brøske og leder i Surnadal røde kors Omsorg er takknemlige for gaven fra Bygdekvinnelaget

-Snakk om overraskelse!

En overveldet leder i Surnadal røde kors, Reidar Brøske, er takknemlig over gaven på 10 000 fra Surnadal bygdekvinnelag. t. -Snakk om en positiv overraskelse, sier Brøske. Pengene er øremerket Omsorgsgruppa.

Publisert Sist oppdatert

Det er en glad Reidar Brøske som kan fortelle at Surnadal røde kors har mottatt 10 000 i gave av Surnadal bygdekvinnelag.

-Gaven er øremerket Omsorgsgruppa som en påskjønnelse for det arbeidet de gjør for å bedre hverdagen for mange av våre medborgere. De fortjener virkelig en påskjønnelse. Leder Elin Bøklepp Kvande og de andre i gruppa gjør en fantastisk jobb, sier Brøske.

En glede at folk ser jobben vi gjør

Surnadal røde kors Omsorg driver blant annet med ettermiddagskaffe både på omsorgsboligen på Bårdshaugen og på Frivilligsentralen. Et annet tilbud er besøksvenn. Folk som trenger noen å ta en kaffekopp og slå av en prat sammen med, kan få en besøksvenn. Ofte er det enslige eldre som mottar tjenesten, men det er et tilbud for alle som synes de har behov for det.

-Besøksvenntjenesten har ingen aldersgrense, sier Brøske

Per i dag er det 13-14 som er besøksvenner, disse har ofte flere hver, etter som de har kapasitet og lyst til. De som begynner som besøksvenn får opplæring i forkant, blant annet om taushetsplikt.

-Vi er veldig takknemlig for gaven fra Bygdekvinnelaget. Alt arbeidet er gjort på frivillig basis og på fritida. Det er fantastisk at arbeidet blir satt pris på.

Les mer om Omsorgsgruppa:

Ull er gull for Omsorgsgruppa i Røde Kors - Trollheimsporten

http://old.trollheimsporten.no/ull-er-gull-for-omsorgsgruppa-i-roede-kors.6330264-137312.html

– Trivelig å treffes - Trollheimsporten

Powered by Labrador CMS