Pressemelding

Prestmyra.
Prestmyra.

Over 100 000 registrerte turer, -rekordstor oppslutning om Stikk UT! i vinter!

Vi har fått tilbakemeldinger på at det er kjekt å finne Stikk UT!-turer også om vinteren, både for de som liker å gå på ski og for de som vil gå til fots. Stikk UT!-vintersesongen nærmer seg slutten, bruk påskeferien til å gå flere Stikk UT!-turer. Ta med barna på tur!

Publisert

Dette er første vinteren med mulighet til å registrere fotturer, og det har blitt godt mottatt. Hele 70 000 registreringer så langt. Det er vi godt fornøyd med, og tror dette er en ordning vi kommer til å fortsette med sier Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og Sunnmøre Friluftsråd. Også antall skiturer har økt enormt, med omtrent dobbelt så mange deltagere og snart dobbelt så mange registreringer som i fjor.

Det er fortsatt gode skimuligheter mange steder i fylket vårt og i noen lavtliggende strøk er våren i full gang. Det er fint å møte våren ved kysten eller på påskefjellet og å komme seg ut på tur gjør godt for kropp og sjel. Vi er fortsatt i en tid der mange aktivitetstilbud er nedstengt, men gå på tur kan du gjøre når og hvor ofte du vil, alene eller sammen med familie eller venner.

Bruk stikkut.no til å finne gode tips til skiturer og fotturer frem mot påske og i selve påskeuken. På loyper.net finner man informasjon om når skiløypene er tråkket.

Ta med barna ut på skitur

Friluftsrådene samarbeider med Møre og Romsdal Skikrets om Stikk UT! Ski og vi utfordrer spesielt familier til å ta med barna ut på ski i påskeferien. Turen trenger ikke å være lang, finn en rasteplass nær skiløypa og lek dere sammen på ski. Leken, en kopp kakao og en god matpakke liker barna.

God turpåske!

Moldemarka.
Moldemarka.