Presseskriv frå Laget Vårsøg:

Åge, Gunnar og Trondheimsolistene i Surnadal

Vi vil først takke alle som var med og bidro til at vi fekk gjennomført ei strålande Vårsøghelga i mai. Vi kvilar ikkje lenge på lauvbera, så den 2. november kl 19.30 arrangerer vi konsert i Stangvik kyrkje med Åge Aleksandersen, TrondheimSolistene og Gunnar Pedersen m fl. Billettsalget åpnes i siste halvdel av august. Billettane selges på www.Surnadal-kulturhus.no og på billettautomaten på Surnadal kulturhus.

Åge Aleksandersen, Gunnar Pedersen og Trondheimsolistene spilte sommeren 2019 to konserter i Nidarosdomen under Olavsfest. Begge konsertene ble utsolgt i løpet av få timer, og det samme ble en omfattende turné i 2020. Høsten 2021 turnerer de igjen. Adresseavisen skrev den gang følgende om konserten: «Hvem hadde trodd at Levva Livet skulle få en til å gråte», «Musikken presenteres i en naken og sårbar drakt – helt nydelig» «Konserten er på mange måter ikke bare en konsert, det er en opplevelse».

Dette blir en unik konsertopplevelse hvor Åge byr på seg selv og hvor det vises en annerledes side av Norges mest populære artist. Vi får høre de fleste kjente sangene, samtidig som vi får høre flere som vanligvis ikke presenteres på konserter. Som Åge selv sier: «Vi stikker innom for å slå av en prat og spille og synge noen låter».

Konserten er støttet av Koteng, i tillegg til Vårsøghelga sine samarbeidspartnerar

Powered by Labrador CMS