NC randonee på Meråker

Aron Rodal Haugen

Sølv lørdag, gull søndag for Aron

Etter å ha sikret seg andreplassen i gårsdagen vertikal, klatret Aron Rodal Haugen søndag helt til topps på pallen i årets neste siste renn i Norgescupen i randonee på Meråker. -Det har vært en suveren sesong, sier gullvinneren.

Publisert Sist oppdatert

Løypa på søndagens individuell skulle egentlig gå over fjellet Mannfjellet, men på grunn av dårlig vær ble løypa flyttet, og gikk i lia nedom Mannfjellet. Her med tekniske innlegg som ski på sekk og «booting» der de går/løper opp en bratt med ski på sekken.

-Det ble noen runder i skogen, i stedet for over fjellet, sier gullvinneren. Det var artig det òg. Det var mye action. I går gikk jeg for hardt ut, men i dag gikk det jevnt og fint, sier Aron. Det var et artig og fint arrangement, konkluderer han.

Alle tre deltakerne fra Trollheimen Fjellsportklubb, gjorde sterke løp både lørdag og søndag. Isak Drøpping med tredjeplass både lørdag og søndag og Steinar Årvåg med fjerdeplass i seniorklassen begge dagene.

Isak Drøpping
Aron Rodal Haugen på gullplass. Isak Drøpping (t. h.) ble nummer tre

Erik Kårvatn var påmeldt i U20 lørdag og søndag, men måtte melde forfall på grunn av sykdom.

Siste renn i Norgescupen finner sted om to uker i Romsdal Randoos regi. Gullvinneren har forventinger om å gjøre det bra da og.

-Du går for gull?

-Ja, satser på det, smiler han.

Powered by Labrador CMS