Kristian Gjersvold (t. v.) dro hjem to gull, mens Kasper Elvenes tok bronsje
Kristian Gjersvold (t. v.) dro hjem to gull, mens Kasper Elvenes tok bronsje

Surnadal Taekwon-Do med gode resultater i Midt-Norsk

Surnadal Taekwon-Do-klubb kunne søndag kveld reise hjem fra Midt-Norsk turnering i Trondheim med edelt metall i bagasjen, blant annet 13 gullmedaljer. Både erfarne og ferske deltakere gjorde det godt.

Publisert Sist oppdatert

-Vi tok det som en klassetur, sier Kjell Gunnar Polden på bussen hjem fra Trondheim søndag kveld. 10 av de 12 elevene på Taekwon-Do-linja på NoFo deltok i turneringen. Det viktigste for oss er idrettsglede, personlig utvikling og sosialisering, men det er artig når det blir bra resultater. Det var ekstra stas at flere forholdsvis ferske utøvere dro til og gjorde det bra. Som klubb var vi de som gjorde det nest best. Bare Trondheim med 1600 medlemmer høstet flere medaljer enn oss, forteller Polden.

Også noen veteraner benyttet helga godt. Både Ståle Sæterbø og Stig Oldervik gjordet det bra.

Til sammen deltok 20 utøvere fra Surnadal Teakwon-do klubb, noe som er rundt 20 prosent av medlemmene, mot vanlig rundt 10 prosent. Klubben har medlemmer både fra Surnadal og Sunndal. Polden forteller om et velfungerende samarbeid over kommunegrensene.

Jevn kamp mellom disse to, men Jenny Listhaug (t. v.)fra vertsklubben Trondheim måtte se seg slått av Aurora Dønheim Berle (t. h.)
Jevn kamp mellom disse to, men Jenny Listhaug (t. v.)fra vertsklubben Trondheim måtte se seg slått av Aurora Dønheim Berle (t. h.)

Kristian Gjersvold hentet inn gull både i sparring og spesialteknikk . Gjersvold er på landslaget i spesialteknikk, så det var ikke så uventet. Gullet i sparring kom derimot mer overraskende, om enn fortjent. Kasper Elvenes tok tredjeplassen. På jentesida stakk Aurora Dønheim Berle av med gull.

Taekwon-do er en sport der det fort kan forekomme skader. Turneringen i helga gikk imidlertid skadefritt for seg. Likevel returnerte surnadalsklubben med en forslått deltager. Vedkommende slo nemlig hodet i bunnen i bassenget på Pirbadet, som var siste post på programmet før hjemreise.

-Det ble en tur på legevakten, men det går godt med ham, kan Polden melde. Det eneste resultatet av skaden blir at han må avstå fra kam og hårvoks i umiddelbar framtid.

Powered by Labrador CMS