Et lite trehus på en myr ved vannet

Sparebankstiftelsen Surnadal Sparebank med rause gaver

Publisert

Sparebankstiftelsen Surnadal Sparebank har tildelt rause gaver til gode formål til glede for fellesskapet denne uka, blant annet 86 000 kr til et åpent ildsted i naturstein i hvilebua på Kavlvegen kultursti.

"Tildelinga av gavemidler fra Sparebankstiftelsen gjør at vi kan bygge ei trivselsskapende ildsted i naturstein i hvilebua, noe mange vil få glede av."
Dette skriver Surnadal Kommune på sin hjemmeside.

Hvilebua med Lomtjønna er bygd i tradisjonell stil hvor man kan komme seg inn og ut med rullestol.
På grunn av bålforbudet som gjelder store deler av sesongen trengs det et trygt ildsted. Her kan man ha med seg medbrakt ved og koke seg kaffe eller grille pølser.

Ler mer om pengegaven her:

https://www.surnadal.kommune.no/aktuelt/sparebankstiftelsen-surnadal-sparebank-gir-kr-86-000-til-grue-i-kvilebua.15872.aspx

Andre gaver som ble utdelt

Kristiansund og Nordmøre Turistforening: tildeles 40 000,- til utbytting av vedovn og ny pipe i Hermannhytta i Øvre Surnadal.

Sæter Grendahus: tildeles 30 000,- til pågående oppussing av grendahuset.

Bæverdalen Skytterlag: tildeles 60 000,- til nye monitorer til skytebanen på Stølan.

Trollheimen Ju-Jitsu: tildeles 45 000,- til matter i nye lokaler. Klubben ønsker å tilby en lavterskel aktivitet som favner bredt og har lave kostnader for utøverne.

Surnadal og Rindal Kulturskole: tildeles 20 000,- til stagepiano. Instrumentet vil bli brukt til undervisning og konserter på Storstuå, Kleivakveld, Surnadal billag, mm.

Kavlvegen kultursti-bli med:tildeles kr. 86 000,- til grue på Kvilebua ved Lomtjønna. Grua blir i naturstein med kobberhette, og skal være et sted som folk kan samlast rundt for grilling og kaffekoking.

Kvanne grendalag: tildeles gave kr 45 000,- til innkjøp av traktorklipper. Denne vil brukes på Søysetøran til glede for badegjester og besøkende.

Premiene informerer Sparebankstiftelsen Surnadal Sparebank om på sin Facebookside.

Powered by Labrador CMS